Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Létezik, hogy nekem a hallowee...

Létezik, hogy nekem a halloween-i tökök szerencsét hoznak az életembe?

Figyelt kérdés

Szögezzük le, hogy nagyon is tisztában vagyok vele, milyen abszurdan hangzik! Azonban tényleg ez fogalmazódott meg bennem.

És miért?

Pár hete jártam az egyik kínaiban, vettem itthonra pár dolgot, nasit, és akkor elcsábultam hátra, ahol mindenféle halloween-i díszek, holmik sorakoztak. Megtetszett az egyik kicsi kerámia tök, megvettem, itton első dolgom volt a mosogató mellé rakni a sarokba, nagyon jól találkoznak a színek. Attól kezdve minimálisan mintha változtak volna a napok, de jön még kutyára dér, gondoltam. Nem mondom, hogy a felhőtlen lett az élet, de határozottan pozitívabb irányt vett. Ráadásul, amikor már kétessé vált a hónap hátralévő része (jelenleg egyedüli fenntartó vagyok itthon), hirtelen kaptam 60 ezret a számlámra. Aztán ismét voltam abban a kínaiban, leakciózták a maradék halloween-i holmikat, és vettem kettő kisebb madárijesztőt, h.tök fejűek, szintén nagyon jól mutatnak az itthoni őszi színekhez. Ma az utamba került egy ezres, és történtek még napot szépítő események, munkán belül is, pedig semmivel sem álltam máshogy hozzá, tettem a dolgomat.

Tudom, hogy őrültségnek hangzik, de egyre inkább úgy érzem, mintha ezen tárgyak, vagy jobban mondva a halloween-i tök állandósága és gyarapítása óta felém is mosolyog a szerencse, vagy elűzi a szerencsétlenséget, vagy egy részét, ami egész évben borzalmasan rám akaszkodott és teljesen levitt az életről.

okt. 30. 15:05
 1/4 anonim ***** válasza:
79%
Nem
okt. 30. 18:49
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Vettél egy rakás kacatot: itt egyedül a kínai járt jól, hogy ott hagytad a pénzed.

Ha meg tévedésből kaptál 60 ezret, illegális megtartanod.

okt. 30. 18:51
 3/4 anonim válasza:
100%
Mindenki hisz valamiben.
okt. 30. 19:26
 4/4 anonim ***** válasza:
74%
A Gonosz békén hagy mert az ő portékáit használod.
okt. 30. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!