Az mennyire ízléstelen az új munkatársaimtól, hogy halottnak hazudják az egyik fiatal munkást?
Gyárban dolgozom nyár óta, ez a második munkahelyem.
A múlt héten uzsonna közben leült mellém egy fiatal srác, akivel elkezdtünk beszélgetni. Elmondta, hogy 19 éves kora óta, másféléve dolgozik itt. Eddig sohasem láttam, kéreztem hogy hol, azt válaszolta, a raktárban.
Én pedig bent a soron, gondoltam eddig ezért nem találkoztunk.
Kellemes beszélgetés volt, be is mutatkoztam neki, csak ő ezt nem viszonozta.
Nem tartottam furának a dolgot, gondoltam alapjáraton szégyenlős/ félénkebb lesz, ha idősebb társaival áll először szóba.
Másnap rákérdezten a többi munkatársnál is. Egybehangzóan, szerintem ízléstelenül azt állították hogy néhány éve halott, lehetetlen hogy beszéltem vele.
A csoportvezető is kiakadt a kérdésemen, és ő is azt állította, hogy 2016-ban meghalt egy szerencsétlen raktári baleset után.
Nem hittem senkinek, nagyon barátságos ember volt a szememben, akit jobban megakartam ismerni.
A raktárban megint ezt tolták a képembe a leírasom alapján, hogy meghalt miután balesetett szenvedett a raktárban.
Volt is egy feketekeretes emlékképük, amin tényleg az a srác volt látható, a neve pedig díszes betűkkel volt szedve.
A FB-profija utolsó bejegyzese egy kutyamenhely posztjának a meosztasa, 10 évre ezelőttről.
Ez sok nekem, felbomlott az észszerű gondolatmenetem.
Szerintem simán elnyomják a srácot, és undorító módon halottnak állítják be
"Mi olyan magy ügy,h beszélgettél egy szellemmel?"
Elég szomorú, hogy az ilyeneknek munkahelye lehet, normális embereket meg sok helyre nem veszik fel...
Ebből még kéne próbálni írni valamit.
Mondjuk,hogy a csávó "nem tudja",hogy meghalt és emiatt még ott "dolgozik"
Valahogy ki kell szabadítani.
Sok sikert az íráshoz!
Meghalni kéne, de nem lehet
A vállalat nem engedi a lelkemet
#23 imádlak :D
#Kérdező: +1 voks a horror novellára
Ja mar 2016-ba is 19 eves volt? 8 ev altt nem oregedett semmit?
Mostmár értem
Nem ismert, hogy az uzsonna után hová ment. Én azt láttam, hogy az ajtót bezárja maga után, és a többi hovamenése nem ismert.
A kamerán pedig semmi nem látszik. Mindenkit ez akasztott ki a srác mellett.
De miért került át az Ezóba?
Mert ez a kérdés egyértelműen csak kitaláció.
Közösségi oldalról lehet ilyeneket másolni például.
Ahol ilyen szellemes dolgokon hobbiznak.
Mondhatni, szellemekért lobbiznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!