Az mennyire ízléstelen az új munkatársaimtól, hogy halottnak hazudják az egyik fiatal munkást?
Gyárban dolgozom nyár óta, ez a második munkahelyem.
A múlt héten uzsonna közben leült mellém egy fiatal srác, akivel elkezdtünk beszélgetni. Elmondta, hogy 19 éves kora óta, másféléve dolgozik itt. Eddig sohasem láttam, kéreztem hogy hol, azt válaszolta, a raktárban.
Én pedig bent a soron, gondoltam eddig ezért nem találkoztunk.
Kellemes beszélgetés volt, be is mutatkoztam neki, csak ő ezt nem viszonozta.
Nem tartottam furának a dolgot, gondoltam alapjáraton szégyenlős/ félénkebb lesz, ha idősebb társaival áll először szóba.
Másnap rákérdezten a többi munkatársnál is. Egybehangzóan, szerintem ízléstelenül azt állították hogy néhány éve halott, lehetetlen hogy beszéltem vele.
A csoportvezető is kiakadt a kérdésemen, és ő is azt állította, hogy 2016-ban meghalt egy szerencsétlen raktári baleset után.
Nem hittem senkinek, nagyon barátságos ember volt a szememben, akit jobban megakartam ismerni.
A raktárban megint ezt tolták a képembe a leírasom alapján, hogy meghalt miután balesetett szenvedett a raktárban.
Volt is egy feketekeretes emlékképük, amin tényleg az a srác volt látható, a neve pedig díszes betűkkel volt szedve.
A FB-profija utolsó bejegyzese egy kutyamenhely posztjának a meosztasa, 10 évre ezelőttről.
Ez sok nekem, felbomlott az észszerű gondolatmenetem.
Szerintem simán elnyomják a srácot, és undorító módon halottnak állítják be
Eleve az idő miatt ez a 2016 sántít nekem. De ők váltig ezt állítják.
UNDIRÍTÓAK!
Szoval 11 éves korába meghalt egy raktári balesetben
Über mega giga kamu troll vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!