Ezek csupán véletlenek lehetnek?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm vadász, az édesapja is az volt. Sajnos nemrég meghalt az édesapja, és pár hete elkezdte az ő táskáját hordani vadászatra. Azóta sorra lövik a vadakat. Első nap kettőt lőtt, a másik vadásztársa pár nappal később lőtt egy másikat. A másik ilyen pedig a családomban történt, az unokahugom szokott varrni, a nagymamája varrónő volt. Amikor nem ment a cérna a lyukba, akkor tőle kért segítséget és belement neki. Én nem tudom elképzelni hogy ezek csak véletlenek.okt. 14. 16:00
1/25 Grimfox válasza:
Véletlennek nem véletlen, de több magyaráza is lehetséges rá, egyik sem rövid és egyszerű magyarázat, és nem igazán lehet eldönteni, a kettő közül melyikről van szó. Minden esetre szerencse, hogy pozitív dolgok öröklődtek így az utódokra, nem pedig valami kellemetlen örököltek meg a felmenőktől.
2/25 anonim válasza:
Húha, én ennél sokkal összetettebb, 100 szálon futó ilyen “véletlen egybeesést” tudnék mondani, mégsem találtam a mai napig rá válaszokat.
Ebben amit leírtál szerintem még semmi misztikus nincs
3/25 A kérdező kommentje:
De azért érdekes
okt. 14. 16:45
4/25 anonim válasza:
Grimfox igazán írhattad volna priviben h meguntál stb. és letiltottál. kössz a semmit!
5/25 anonim válasza:
3 az én életemben negatív oldalról történtek ilyen dolgok, ezért nekem ez amit most leírtál már fel sem tűnne…
Illetve nem ilyenek hanem olyanok, amiket ha leírnék el sem hinné az ember lánya
6/25 Grimfox válasza:
Nem hiszem hogy letiltottalak. Melyik nick vagy, akivel levelezek?
7/25 anonim válasza:
nem itt kell kérdezni hanem privibe. amit írtam privibe arra nem reagáltál ezért írok itt. de min1!
8/25 anonim válasza:
csak játszod mindenhol az okosat a segítőkészet, de valójában csak a rövid ideig tartó irogatásokkal növeled az egódat, ahogy itt mindenki. csak te közben játazod a szentet!
9/25 anonim válasza:
az üzik amiket írtál azok is törlődtek pedig én nem töröltem semmit se. azt is írta a gyakszisok h ez is akkor van ha tilt az illető. kössz a semmit és csak növeld a nagyképű egódat!!!
csak simán írhattad volna h meguntál v vmi.
10/25 Grimfox válasza:
Szerinted hány emberrel levelezek egyszerre? És honnan tudjam, hogy épp melyikük vagy? Maximum stílus alapján tudnék tippelni, de azzal se megyek sokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!