Ha gondolok valakire akkor ő azt megérzi?Vagy léteznek ekkora véletlenek?
Van ilyen. Nekem is volt ilyen exem, akivel ennyire működött a telepátia. Egyszerre fájt a gyomrunk (200 km-re voltunk egymástól) vagy mondjuk a szakítás után évekkel később is volt ilyen, mint amit írtál.
De pl. anyukámmal olyan szoros a kapcsolat, hogy napi szinten előfordul, hogy eszembe jut és a következő pillanatban csörög a telefon, vagy vele is, hogy ugyanaz a bajunk, mondjuk fáj a fejünk vagy hasunk éppen. Nincsenek amúgy semmilyen különös képességeim és a többi emberrel nem is működik ez. a férjemmel gyakran befejezzük egymás mondatait, de az más.
Simán létezik.Férjemmel szinte másodpercre egyszerre szoktuk hívni egymást...
Néha reggel be villanak személyek,dolgok,rá pár órára,maximum
1 napra,találkozok ezekkel az emberekkel,vagy történik valami
a dolgokkal,amik be villantak..
Néha havonta többször is előfordul, aztán hónapokig semmi..
4-es,én ugyan nem idéztem meg őket,vagy legalábbis tudatosan biztos hogy nem.Néha el hiszem hogy nincsenek véletlenek,de logikusan gondolkozva,minden az..Pont mint isten kérdése,szeretnék benne hinni,
de akkor nem lenne ilyen igazságtalan,mocsok világ... :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!