Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek ez miért van?

Szerintetek ez miért van?

Figyelt kérdés
Egyik nap valamelyik ismerősömmel a halálról beszélgettünk és az elmúlt napokban többször is gondolkoztam ezzel kapcsolatban. Aztán már annyira nem is érdekelt, kezdtem el felejteni, de ami az elmúlt néhány napban történt, az eléggé meglepő volt. Az iskolában az egyik órán az volt a téma(eddig sosem beszéltünk ilyenről), bekapcsoltam a tv-t és ott is erről beszéltek, az egyik barátom rám írt és ezzel kapcsolatban szeretett volna beszélgetni velem. Ezek teljesen normális dolgok lennének, de miért pont most, egyszerre? Ezelőtt nem történt ilyen. Lehet, hogy eddig is történtek ilyenek csak nem figyeltem rá? Ez olyan véletlen egybeesésnek tűnik és egy kicsit ijesztő. Olyan, mint amikor mindig egy bizonyos számot látsz, pl:12:22 vagy 20:20, stb. (Elnézést, ha nem fogalmaztam érthetően, csak össze vagyok zavarodva).

#Véletlenegybeesés
2021. dec. 16. 15:52
 1/2 anonim ***** válasza:
Húha. Velem is volt mar ilyen, nem a halállal kapcsolatosan de volt mar ilyen. Be tudtam annak hogy annyira érdekelt a tema hogy bevonzottam. Szerintem teged is erdekel a halal, marmint hogy mi élhet utanna stb stb. De ha meg tudsz rola minél többet mar annyira nem fog érdekelni, mert tudsz nagyjából valamennyit. Talan elmúlik Talan nem. Remelem tudtam segiteni ;)
2021. dec. 23. 00:17
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, most megnyugodtam:D
2021. dec. 29. 00:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!