Ez a személyes lehetetlennek tűnő történet lenne a szinkronicitás? Ez most akkor végül is egy ezoterikus fogalom, vagy pszichiátriai?
Sajnos bármeddig olvasom nem tudok rájönni, hogy akkor most el van ismerve hogy ez egy természetfeletti dolog, vagy sem…
Hiszen egy pszichiáter beszél erről.
Velem évekkel ezelőtt történt egy ilyen “szinkronicitás sorozat” de ha a mentális egészség kategóriában beszéltem erről, akkor egyből azt mondták hogy ez már kezdődő skizofrénia.
Igazából annyira rosszul vagyok évek óta hogy hallucinálni is szoktam már.
Csak egy rövidebb elvileg jelentéktelennek tűnő részét fogom leírni, hogy ne kelljen sokat olvasni, mert több oldal lenne.
Most már lassan 5 évvel ezelőtt kezdődött(amiből én azóta nem érzek semmit)
Teljesen lehetetlen szappanopera szerű módon meghiúsult az a munka és utazás, amit kb. 15 éve nagyon szerettem volna. A legjobban a földön. Nyilván azóta pszichés szempontból nem vagyok magamnál és már soha nem is leszek, de volt egy felfedezésem, amikor végleg elmentek nekem itthonról.
Kb 2020 tavaszán elkezdtem használni egy itthon talált vászontáskát. Hónapokig azzal mentem bevásárolni, mit sem sejtve, hogy mi van rajta.
Egyik nap teljesen véletlenül megláttam, hogy annak a városnak a látképe van rajta, ahova mentem volna, de nem úgy hogy egy kínaiban éppen azt nyomtatták rá, hanem egy exkluzív darab volt, amit meg sem lehet venni sehol, mert egy ottani kiállításon adhatták ezt ajándékba…
Hogy hogy került a lakásunkba, arról csak ötleteim vannak, de még ha lenne is rá magyarázat, akkor is mekkora esély van arra, hogy 20 lehetetlen bukkanó után meghiúsul a legnagyobb álmom, ami miatt idegösszeomlást kaptam, majd az “élet” bedob egy ilyen csavart, hogy kiveszek itthon a szekrény mélyéről egy táskát, pont az utazás szervezésének és folyamatos meghiúsulásának a sűrűjében, amit meg sem lehet vásárolni mert egy ottani kiállításról van, egy exkluzív darab.
Rendkívül messze itthontól,kb 12ezer km-re egy másik földrészen…
Most akkor ezt le kell tudni a szinkronicitással,(amiről többszöri olvasás után sem tudom hogy mi)
Vagy ez egy bizonyíték egy felsőbb hatalom irányítására és hogy tudnak velünk játszani.
Főleg a legszerencsétlenebb típussal. (Mindig is az voltam)
Tudok olvasni, csak nem hiszem, hogy reálisan méred fel a helyzetet.
Onnan kezdve, amikor én magam tapasztaltam, amikor egy ember nem emlékszik rá, mit csinált előző nap a másik énje, én már nem hiszek ilyeneket.
Biztosan van fizikai magyarázata a táskának, szellemek nincsenek.
Van fizikai magyarázata, nem azt irtam hogy egy szellem hozta ide
Sőt azt is tudom hogy kerülhetett ide
A gond az hogy ennyi lehetetlen egybeesésnek kellett megtörténnie hogy ez az egész így egyben legyen
Vajon mennyi esély van arra hogy ahova a legjobban el akarok jutni az pont akkor sikerült VOLNA amikor jön egy szürreális pandemia?
Majd ezt tetézve pár hónappal később random találok a szekrény legalján egy vászontáskàt amin PONT annak a városnak a fotója van ahova végre mentem VOLNA és nincs kereskedelmi forgalomban, hanem ott kellett lenni egy expo-n?
Na erre adjon nekem valaki épelméjű magyarázatot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!