Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Rezgésre kelni mitől lehet?

Rezgésre kelni mitől lehet?

Figyelt kérdés

Egyik éjszaka arra keltem hogy odalenn rezgek -éreztem és hallottam odakaptam abbamaradt és a fejem bubjàn vmi zsibbadàs tàvozott..

Aztàn megismétlődött pàr napra rà de akkor màr nem volt fejtőnél zsibbadàs csak alul rezgés..

Harmadik esetnél éjszaka 3szor keltem rezgésre odalenn..Tök jó érzés csak mondom most màr elég nekem aludnom is kell (koràn kelek fizikai melo).

Azota nem tapasztaltam ezt..

Ami megelőzte ezeket a homlokom bizsergett, a fülem bevolt dugulva, szédölögtem..

(Lehetett ez kundalini?vagy ha nem akkor mi?-sok a szinkronicitàsom a jeleim egy férfival kapcsolatba-lélektárs vagy ikerlàng)

2023. jan. 15. 09:36
 1/2 anonim ***** válasza:
96%

Ez annyira magaslabda, hogy nem tudom kihagyni. :) Szóval:

Bent maradt a vibri? :]

2023. jan. 15. 09:52
 2/2 A kérdező kommentje:

Ó ez tényleg nagyon vicces :)

Egyébként nem belül rezegtem..

Jó lenne tudni ez mi volt mert egyébként jó volt :) igaz az elsőnél nem mondom hogy nem ijedtem meg ☺️ de utánna màr nem..

2023. jan. 15. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!