Mit lehet tenni olyan szomszéd ellen, akinek az aljas/gonosz energiája átjön a falakon?
Nem belebonyolódva a részletekbe, gyakorlatilag émelyítő, dohos hasmenésenergia szivárog a plafonból, onnantól, hogy hazaér. Természetesen zajos szomszédról van szó, mint az általában lenni szokott. Hiába szóltunk neki többször, olyan, mintha őrült lenne.
A furcsa helyzet viszont az, hogy a zajongásnál rosszabb az energia, ami lejön tőle. Hiába van néha csöndben, valamiféle megmagyarázhatatlan mocsok van jelen olyankor is, szivárog belőle valamiféle középkori métely.
Mit tudok tenni ilyen esetekben?
Hogy ne tűnjön kérdésem teljesen idétlennek, ahhoz tudnám hasonlítani, mintha az ember kellemes hangulatban fogyasztaná a vacsoráját, egy békés, csöndes étteremben, és a mellette lévő asztalhoz leülne egy magában káromkodó, tikkelő, bűzös hajléktalan. Onnantól annak a vacsorának lőttek.
Nekem valamiért soha nem volt szimpatikus ez az ötágú dolog. Nem érzem magaménak. De a falra ragasztás tetszik, ha van más.
Nyilván a szagokat csak idézőjelesen értettem, nincs semmiféle konkrét szag.
Ami van, az kb. éteri bűz, gonoszság. Szemét energia.
Ezzel amúgy semmi gond, ha ilyesmit tapasztalatok az utcán, maximum kikerülöm az illetőt. De a saját otthonomban nem tudom kikerülni.
Általában az egyik legviccesebb dolog, amit egy ember gondolhat másokról, hogy mindenkinek körülbelül ugyanott érnek véget a tapasztalásai mint neki...
Nagyon egyszerűen tudnám szemléltetni egy példával, hogy miről van szó, hogy megértsd, de feleslegesnek érzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!