Miért lehet ez? Van a szomszédba egy roma nő és a családja.
Meg akarta szerezni többször az ingatlanunkat áron alul de mi nem adjuk kivárjuk a megfelelő alkalmat és vevőt aki normál árat ajánl érte , ezért haragszanak ránk nem kicsit ezzel foglalkoznak rengeteg ingatlanjuk van de ez csak a történet felvazolásához írtam le.
A lényeg hogy kislányom ha haza érnek ordít visit vagy pont valami éri , elesik ,leesik folyton sebes a nyelve szája körül amit természetesen különböző szerekkel szépen kezelunk, ahogy az idős anyuka kiszáll az autóból meglátogatja a fiatalokat csapódik a kocsi ajtaja már tudjuk hogy vmi lesz olyankor ugrunk a kicsi köré még véletlen se Essen baja , minden alkalommal kifordulva magából földön ok nélkül sír hiszti rohamot kap , párom ha el is van sötétitve már mondja fogadjunk itt van a sátán fajzat kinézünk és valóban olyankor megérkezett mert kint áll a kocsija
Egy alkalommal mikor a párom kint lubickolt a medencében a kicsivel én bentről gyönyörködtem bennük nem vett észre a nő személy csak a tekintét láttam ahogy oda fordult a kicsi és párom felé hát a hideg rázott mentem azonnal ki hogy körülöttük biztonságot nyújtsak ...
Egy alkalommal mikor haldoklott az édesapja a pokol fajzat hölgynek valamit mormolt fura hangon hangosan amit sajnos mi is hallottunk majdnem 2 évig tartotta életben a haldokló apját így... mikor maximum a haldoklás 8 hónap tudomásom szerint , nem tudom milyen nyelv volt de nem cigány nem magyar fura szavakat ordibált neki különböző hanglejtésekkel , egyik nap megállitott és mondja apu 1 év után magához tért a haldoklásból és elkezdett enni inni , mondtam is neki hála istennek gyógyulást neki.
Most nincsenek itthon elutaztak gondolom ünnepek miatt , nem tudom leírni azt a mély nyugalmat ami árad azt a tisztaságot a kicsinek elmúlt a hiszti rohama hosszú idő után alszik nem sebes a kis szája körül.. sem a nyelve ..
Rettegek mikor jönnek haza és kezdődik minden elölről ....
Ha igen és minden vissza áll mit tegyek mit javasoltok ?
A kicsi azóta folyékonyan beszél kacag nevet délben alszik ki van teljesen cserélve ..
Mi lehet ez ?
Nem vagyok fajgyűlölő nekem dédi mamám volt állítólag roma szóval ilyenről szó sincs
Imádkozom azóta mióta nevetgél a kicsi nagyon hosszú ideje nem volt ilyen jó kedve nem volt ilyen kiegyensúlyozott de mi is le vagyunk nyugodva ...mi a fene ez??? negatív erő ??? Vagy mi ??????
Elátkozott a boszorkány roma kisebbségi álampolgár szomszédod.
Valószinüleg ért a fekete mágiához(mint a sötét oldal a star wars-ban)és elátkozta a családod hogy a ház az övé legyen.
Meg az apját is sötét,pokoli dolgokkal tartja életben,elszívja a TI erőtöket és az öregbe vezeti bele hogy a ti életenergiátokból az apja táplálkozzon.
Magyarul a gyereketek életét az apjáére cseréli,ami halálos is lehet nektek.
A legjobb a pap általi ház megszentelése és rózsafüzér meg szenteltvíz házban illetve magatoknál a nyakban való tartása.
A pap kimegy egy kis pénzért és megszentelni a házat meg a titeket,szenteltvizet is ad.
A boszorkány ellen pedig valami hiteles rontáslevevő,nem ezo tv-s jó boszorkány kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!