Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Honnan tudta a volt szomszéd...

Honnan tudta a volt szomszéd nevét?

Figyelt kérdés
Nagytakarítást végeztünk férjem szüleinek házában, megtaláltuk férjem egyik gyermekkori kedvenc játékautóját, erre a kislányunk (3,5 éves) azt mondta az apjának: emlékszel, ezt még a Lali bácsi adta neked? Az autót a férjem egyik szomszédjától kapta, akit tényleg Lalinak hívtak.Mi csan néztünk egy nagyot, mert a kislányunk se az autót nem látta korábban, se a férjem volt szomszédjáról nem tudott. Azután kérdeztük tőle, hogy ki az a Lali bácsi, de közben meglátott egy másik játékot, ami elvonta a figyelmét, azóta nem említette többször.
2014. jún. 7. 20:06
1 2
 1/12 anonim válasza:

Talán egy előző élet,vagy a gyermeked egy látó-ezt teljes mértékben komolyan írom,nem szokásom az ilyen dolgok feletti bármiféle ironizálás.

15/F vagyok.2002 nyarán,amikor 3 éves voltam,Hajdúszoboszlón voltam a szüleimmel,és én is láttam valakit állni egy harang alatt,aki talán nem is volt ott...

2014. jún. 7. 20:14
 2/12 anonim ***** válasza:

Ejha... Félelmetesen hangzik. Nem lehet, hogy valamelyik nagyszülő beszélt neki róla, esetleg látta már korábban az autót, csak ti nem tudtok róla?

Anyósodékat kérdezd meg, ha azt mondják, hogy nem, akkor kérdezz rá a kicsinél még egyszer, mutasd meg neki az autót, és kérdezd meg, honnan tudja. Lehet, hogy valami egyszerű oka van, amiről nem tudtok.

Ha nem, akkor marad a találgatás...

2014. jún. 7. 20:15
 3/12 anonim válasza:
Nagyszülők mondták.
2014. jún. 7. 20:25
 4/12 A kérdező kommentje:

Első válaszadó érdekes dolgot írtál, már én is hallottam hasonlókról...

A nagyszülők már a kislányunk születése előtt meghaltak, mi egy másik városban élünk.

2014. jún. 7. 20:52
 5/12 anonim válasza:
0%
Hátborzongató dolog,ez így igaz.Valószínűleg a lányod Lali bácsi valamelyik akkoriban meghalt rokonának az életét éli újra.Nem tudod véletlenül,él-e még a férfi,vagy nem tudod kideríteni az akkori családi viszonyait? (Pl.egy személy halála abban a családban.Egy olyan személyé,aki nemsokkal a játék átadása után meghalt.)
2014. jún. 7. 21:15
 6/12 anonim válasza:
Előző vagyok:Az 1-es válaszoló voltam.
2014. jún. 7. 21:18
 7/12 anonim ***** válasza:

Teljesen természetes, hogy tud, lát dolgokat, hiszen az ilyen fiatal gyerekeknek még nyitva van a harmadik szemük.

Sajnos legtöbbször a felnőttek lehurrogják a gyereket, azt hiszik csak kitalálja, vagy hazudja a dolgokat, belenevelik, hogy ne hallgasson erre az érzékére, így szép lassan elveszti a képességét.

2014. jún. 7. 21:50
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2014. jún. 7. 23:38
 9/12 anonim ***** válasza:
Biztos hallotta valahonnan. Nem nagy ügy egy ilyen.
2014. jún. 8. 12:44
 10/12 anonim válasza:
Arra senki nem gondol, hogy konkrétan az egyik nagyszülő jelenleg a kislány( már a születése előtt meghaltak). Azért tudja.
2014. jún. 8. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!