Honnan tudta a volt szomszéd nevét?
Talán egy előző élet,vagy a gyermeked egy látó-ezt teljes mértékben komolyan írom,nem szokásom az ilyen dolgok feletti bármiféle ironizálás.
15/F vagyok.2002 nyarán,amikor 3 éves voltam,Hajdúszoboszlón voltam a szüleimmel,és én is láttam valakit állni egy harang alatt,aki talán nem is volt ott...
Ejha... Félelmetesen hangzik. Nem lehet, hogy valamelyik nagyszülő beszélt neki róla, esetleg látta már korábban az autót, csak ti nem tudtok róla?
Anyósodékat kérdezd meg, ha azt mondják, hogy nem, akkor kérdezz rá a kicsinél még egyszer, mutasd meg neki az autót, és kérdezd meg, honnan tudja. Lehet, hogy valami egyszerű oka van, amiről nem tudtok.
Ha nem, akkor marad a találgatás...
Első válaszadó érdekes dolgot írtál, már én is hallottam hasonlókról...
A nagyszülők már a kislányunk születése előtt meghaltak, mi egy másik városban élünk.
Teljesen természetes, hogy tud, lát dolgokat, hiszen az ilyen fiatal gyerekeknek még nyitva van a harmadik szemük.
Sajnos legtöbbször a felnőttek lehurrogják a gyereket, azt hiszik csak kitalálja, vagy hazudja a dolgokat, belenevelik, hogy ne hallgasson erre az érzékére, így szép lassan elveszti a képességét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!