Emeletes házban élő anyukák! Előfordult már, hogy a gyerek játéka miatt feljött az alsó szomszéd? Figyelembe veszitek a szomszédok "igényeit"?
Este és hétvégén reggel igen.
Nem volt ebből vita a szomszédokkal.
Nekem meg csak het honapos a lanyom meg nincs nagy zajjal de ha nagyobb lesz igenis tekintettel leszunk a szomszedokra mert en is elvarom ugyanezt. Nappal nem banon mit csinalnak de este ejjel es kora reggel azert tekintettel. Pont a felettunk lako kislany borzalmas. Allandoan ordit, trappol meg este 11kor is. Mi szoltunk erte. A mellettunk levo kislany viszont meg van nevelve ot is sokat halljuk de nem este 11kor... igy nem is zavar vegkepp. Meg szeretem is ot hallgatni. :-)
Mondjuk az biztos h ha az ember ilyen helyre koltozik ezzel szamolni kell. Ez ezzel is jar. Kegyen az mas gyerek vagy folyamatosan pakolgato oregaszony vagy epp bulizos fiatalok. Persze normslis hatarokon belul.
Ovis gyerekre gondoltam, középsős talán. Pont azért, mert még gyerek, próbálunk nagyon toleránsak lenni. De ma felettem 2 órán keresztül 5 másodpercenként valamit eldobott, vagy ugrott, vagy csörömpölt, és NEM túlzok! Ráadásul nem az első eset. Ha hallom, hogy fut egy kört, vagy énekelget, azzal semmi gond nincs. De nekem ma tanulnom kellett, amit szeretek a saját szobámban csinálni, persze már ha nem olyan nagy luxus ez, mielőtt még valaki azzal jönne, hogy menjek át másik szobába. Szólni szóltunk már régebben, merthogy nem új keletű a dolog, de az anyja válasza az volt, hogy ők úgy élnek ahogy akarnak.
Mindig bűntudatunk van szólni, mert gyerek, de lassan mi ezt már nem bírjuk elviselni. Én speciel füldugót kértem névnapomra. Nekem is azért aránylag csöndben kellett maradnom kiskoromban, mert akkor alattunk egy súlyosan beteg bácsi lakott, és még az elején megkértek, hogy legyünk csendesen. Szőnyegen játszottam, vagy oda, vagy a kanapéra borítottam ki a dolgokat, nem ugráltam, rohangáltam, mert anyukám leállított. Szóval ezzel csak azt akarom mondani, hogy szerintem meg lehet értetni egy gyerekkel, hogy ne törjön-zúzzon, mert mások is laknak a házban. Szerintem nem kérnénk olyan nagy dolgot. Vélemény?
Megertelek teged is de mint irtam is vannak akik prbalnak alkalmazkodni es vannak akik magasrol tesznek ra. Sajnos igy megy ez.
Errol az jut eszembe ami a tv-ben is benne volt h a venember a kb 10 honapos gyereket vagyis szuleit perelte be mert h nagyon hangos. A gyereknek mar labdaja se volt lufival jatszott tenyleg mindent megtettek a szulok de igy is piszkalta oket folyamatosan. Csak szonyegen jatszott tenyleg a ygerek semmi csorgos, zenelos semmi ilyesmivel nem jatszhatptt a gyerek. Ez az oldal is van h mar tulzasokba esnek es atesnek a lo tuloldalara de az is kibirhatatlan ha meg be is szolnak semmi egyuttmukodest nem mutat a szomszed. A te esetedet nem ismerjuk teljesen minden reszlettel egyutt igy nem itelkezem. Meg en is lehetek ebbe a helyzetbe mondjuk minden tolem telhetot megtennek de a mindenbe belekoto szomszedot elhajtanam. :-). Remelem erted mire gondolok itt a hablatyommal. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!