Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek, ha van egy...

András68 kérdése:

Ti mit tennétek, ha van egy szomszédotok és érzitek, hogy az energiátokat szívja?

Figyelt kérdés

Pl.nem veszekedik csak magyaráz,magyaráz ,panaszkodik,stb.

Elköltözni nem tudsz,mert jogi akadályok vannak.

De hamarosan az lesz a vége...

2018. júl. 31. 18:42
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem állok le vele beszélgetni, akkor nincs ilyen eset.
2018. júl. 31. 18:48
 2/9 anonim válasza:
87%
Mondd meg neki, hogy a lényeget mondja és ne pofázzon feleslegesen, mert baromira nem vagy rá kíváncsi. Amúgy alapból jobb ezeket az embereket kizárni az életünkből és elkerülni őket. Szerintem ne költözz el, mert azt már valamilyen szinten a megfutamodáshoz sorolnám.
2018. júl. 31. 18:59
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Sosem beszélgettem nemszeretem szomszédokkal, nem kötelező.
2018. júl. 31. 20:46
 4/9 anonim válasza:
Kerüld el!
2018. júl. 31. 20:53
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Miért kell beszélgetni vele????? Életembe két szónál többet nem váltottam a szomszédaimmal pedig panelban lakok. Nem fogok jófejségből pofázni senkivel.

Az meg hogy ilyen miatt elköltözni az nonszensz.

2018. júl. 31. 21:05
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ugyanezt csinálja néhány kollégám, közben meg azon élvezkednek, hogy nem tudok kilépni a helyzetből, és csak mondják mondják. Mindent összefűzve egy körmondattá, hogy még csak közbe se tudjak szólni, hogy na akkor megyek...

Ez szerintem a szadizmus egy formája.

És én azt szoktam tenni, hogy egyszerűen elfordulok, csinálom tovább a dolgom, de akkor meg én vagyok a bunkó.

2018. júl. 31. 23:36
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem családtagom van ilyen, de jobb hagyni, hogy lejárjon, mert ha belé fojtom a szót, akkor tovább tart. Nem kell odafigyelni arra, amit mond, csak tegyél úgy, mint hogyha, csak ne koncentrálj rá.
2018. aug. 1. 16:57
 8/9 A kérdező kommentje:
Szabályos energia vámpír!Ha kerülöm és nem beszélgetek vele akkor érzem ahogy követ szemeivel,mert sajnos olyan a kert elosztásunk ,hogy átlát a mi oldalunkra pedig 2.5 méteres sövényem van.A szomszédok úgy oldották meg .hogy kb.3 m magas osb kerítést építettek,mások meg nádszövettel.Szóval borzasztó...
2018. aug. 4. 09:21
 9/9 anonim ***** válasza:

Tükör módszer, ha más nem megy.

Mutass neki egy görbe tükröt, vedd fel az ő aspektusát.

Lehet, hogy magától rádöbben, mert valószínű, hogy tudatában sincs annak, hogy Ő energia vámpír rád tekintve.

2018. aug. 6. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!