Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Telihold okozta fáradtság?

Telihold okozta fáradtság?

Figyelt kérdés
Azzal kezdeném, hogy egyáltalán nem vagyok spirituális, sose olvasok horoszkópot, nem vagyok babonás, stb. Pusztán statisztikai alapon megközelítve a témát, minden egyes teliholdkor mocsok fáradt vagyok. Nincs az a mennyiségű koffein ami életet lehelne belém. 1-1 ilyen nap után este kimegyek és látom hogy na már megint csak a telihold volt... létezik ilyen? Mit lehet tenni ez ellen?

szept. 16. 20:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem ezoterikus téma, esetleg az asztrológia alkategóriát súrolja. Meg írtad is, hogy egyáltalán nem hiszel ezekben a dolgokban. Nyilván attól még lehet ideírni, csak arra utaltam, hogy maga a kérdésed nem igazán ezoterikus témába illő.
szept. 16. 22:40
 2/7 A kérdező kommentje:
Jogos, asztrológia alkategória miatt írtam ide, sokkal jobbat nem találtam, mostmár hagynám itt.
szept. 16. 22:51
 3/7 anonim ***** válasza:
72%
Az egyes vagyok. Értem, hát akkor rendben van, hátha valaki tud valami érdemlegeset írni erre a kellemetlen dologra.
szept. 16. 23:00
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én nekem volt egy időszak amikor teliholdas éjjeleken alig tudtam elaludni. Ez tavasszal volt, 3-4 hónapig kitartott. Volt amikor édesapám is csak forgolódott ilyenkor. A hold sok mindent befolyásol, dagály-apály jelenséget is, az emberi testre is kihat. Öcsémnek régen eltört a lába, és utána 2-3 évig minden hónapban sírva kelt éjszaka, fájlalta a gyógyult lábát. Nem értettük mi a baj, idővel észre vettük, hogy mindig teliholdkor fájt neki. Ezek alapján én simán el tudom képzelni, hogy valaki ilyenkor sokkal fáradékonyabb.
szept. 17. 06:35
 5/7 anonim ***** válasza:

Létezik. Most is az van, holnap hajnalban pontosodik.

Pusztulat midnen egyes telihold és újhold, az emberiség átka.

szept. 17. 13:03
 6/7 A kérdező kommentje:
Érdekes, mert csomóan meg azt írják ilyenkor pont, hogy energetikusabbak
szept. 17. 14:05
 7/7 anonim ***** válasza:
Mindenki máshogy reagál.
szept. 18. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!