Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Valami entitás okozhat ilyet?

Valami entitás okozhat ilyet?

Figyelt kérdés

4 éve lakom a jelenlegi otthonomban és mostanában rettenetesen fáradt, levert vagyok. Igazából már évek óta, de az utolsó évben nagyon zavaró mértékben. Azt hittem, vérnyomás, vérszegénység, pajzsmirigy, de minden leletem jó. Állandó jelleggel fáradt vagyok, nyomott, semmit nem bírok csinálni. Napokig halogatok egy mosógép bepakolást, teregetést, bármit.

Olyan érzés, mint amikor berúgsz, de a rosszabbik értelemben, mikor a jókedv már elmúlt és csak kóvályogsz, nem bírsz semmit csinálni, nyomás van a fejedben. Szinte nonstop ezt érzem.

Azt hittem, frontérzékeny lettem, de most évek után volt lehetőségem 2 hétre rokonokhoz elmenni és mintha kicseréltek volna, pedig 100 km-re mentem csak. Minden nap kertészkedtem, mosogattam, pakoltam, teljesen eltűnt ez az érzés. Tegnap jöttem haza és ma megint ez a nyomás a fejben, szédelgés, kedvtelenség.

Nagyon régi házban lakom, az itt lakó idős párnak, akik kihaltak innen komoly alkohol gondjai voltak, egyiküket konkrétan az vitte el. Nem vagyok nagy ezós, de már nem tudok mire gondolni mint hogy itt maradtak valami energiák.

Mikor még nem tudtam erről, már akkor is megfogalmazódott bennem, hogy állandóan úgy érzem magam mint aki másnapos.

Valaki tapasztalt ilyet? Mit lehet tenni? Költözni nincs lehetőségem.

2021. júl. 31. 14:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
59%

Az első tippem depresszió lenne. Nem csak a test betegsége okozhat ilyet. Én első körben azt tanácsolnám, hogy keress valami elfoglaltságot, ami távol tart otthonról. Egy sport pl jó ötlet lehet, bármi, ami tetszik, kondi, futás, biciklizés, vagy amihez találsz társaságot. Ha kevesebbet leszel az otthonod négy fala közt, akkor mindenképpen javulnia kell a helyzetnek, akármi legyen is a háttérben, lelki probléma, vagy entitás. Ha a költözés nem megoldható, sok lehetőséged úgysem marad.

Esetleg változtathatsz a lakáson is, legyen benn több fény, töltsd meg pozitív energiával. Régi bútorokat cseréld le, helyezd át az ágyad, és a kanapét, ha pl sokat használod, hátha vízér felett van éppen. Hirtelen ennyi jut eszembe.

2021. júl. 31. 15:04
 2/11 anonim ***** válasza:
74%

Lehet, hogy rossz helyen van a ház, radiesztéziai szempontbol.

A másik dolog, hogy előző lakóktól simán maradhattak ott negatív energiák.

Végül esetleg lehet szellem is, de első két opció valószinűbb.

2021. júl. 31. 15:16
 3/11 A kérdező kommentje:

Gondoltam depresszióra, de különösebb okom nincs rá, inkább már attól kezdek depis lenni, hogy ilyen nyomi lettem:)

Nem értek az ilyesmihez, ami nagyon zavaró a házban, hogy olyan az elhelyezkedése, hogy baromi sötét. Csak egyik oldalról vannak ablakok, ott viszont fedett terasz + fák vannak, sosem süt be a nap úgy igazán, de azt azért azt nem mondanám, hogy depressziós vagyok ettől, csak lehetne világosabb.

Illetve régen itt mocsár volt, azt tudom, de ilyen 2-300 éve.

Esetleg ilyen tértisztítás, kristály vagy bármi segíthet? Bármire vevő vagyok, amitől jobb lesz. Napi 4-5 pressoval se múlik el ez a nyomottság, tompa fájdalom a fejemben. Nem is igazán fájdalom, gyógyszer nem hat rá.

Érdekes, hogy van egy másik ház a telken, oda ha bemegyek, nem okoz gondot rendet rakni, takarítani, sokkal energikusabb leszek.

Ahogy ide bejövök, úgy érzem, mintha éjjel lenne és ideje lenne lefeküdni.

2021. júl. 31. 15:30
 4/11 anonim ***** válasza:
92%
Világos tapéta, világosabb bútorok, tükrök, így talán nem lesz olyan nyomasztó
2021. júl. 31. 15:37
 5/11 anonim ***** válasza:
87%

Hát miért nem a másik házban laksz inkább?

Lehet a sötét miatt is, talán álmosit. Gondolom északi fekvésü a ház. Hát az eleve nem a legjobb, semmilyen szempontbol.

Ha rossz helyen van energetikai szempontbol földsugárzások, stb, akkor hiába fested ki, hiéba világositod. Vannak ez ellen eszközök állitolag, szerintem nem sokat érnek. Max beméreted a házat, hogy legalább az ágyak ne legyenek káros zónában.

2021. júl. 31. 19:04
 6/11 A kérdező kommentje:

Mert az egy rokonomé:)

Köszönöm a válaszokat.

2021. júl. 31. 19:35
 7/11 anonim ***** válasza:
70%

Égess el fehér gyertyát vagy zsályát az összes szobában, előszobában, konyhában, még a vécében is.

Meditálj, erősítsd meg a chakráidat, erre találsz youtubon videókat.

Amikor meditálsz, sűrűn képzelj el egy burkot ami szeretetből van és képzeld azt, hogy minden ártó negatív dolgot kint tart, elhessegeti előled.

Töltsd fel a szobákat szeretettel, esetleg a kedvenc, szeretetteljes emlékeket, tárgyakat tedd jól látható helyekre.

Nekem ezek beváltak anno. :)

2021. júl. 31. 21:14
 8/11 anonim ***** válasza:
Miért nem lehetséges a költözés?
2021. aug. 1. 19:39
 9/11 A kérdező kommentje:
Mert sokat költöttem a házra+hitel. Anyagilag nem jönnék jól ki belőle, sajnos.
2021. aug. 1. 20:16
 10/11 anonim ***** válasza:
Sokért is el lehet adni, és abból vehetsz olyat, ahol jól érzed magad.
2021. aug. 1. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!