Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Valami entitás okozhat ilyet?

Valami entitás okozhat ilyet?

Figyelt kérdés

4 éve lakom a jelenlegi otthonomban és mostanában rettenetesen fáradt, levert vagyok. Igazából már évek óta, de az utolsó évben nagyon zavaró mértékben. Azt hittem, vérnyomás, vérszegénység, pajzsmirigy, de minden leletem jó. Állandó jelleggel fáradt vagyok, nyomott, semmit nem bírok csinálni. Napokig halogatok egy mosógép bepakolást, teregetést, bármit.

Olyan érzés, mint amikor berúgsz, de a rosszabbik értelemben, mikor a jókedv már elmúlt és csak kóvályogsz, nem bírsz semmit csinálni, nyomás van a fejedben. Szinte nonstop ezt érzem.

Azt hittem, frontérzékeny lettem, de most évek után volt lehetőségem 2 hétre rokonokhoz elmenni és mintha kicseréltek volna, pedig 100 km-re mentem csak. Minden nap kertészkedtem, mosogattam, pakoltam, teljesen eltűnt ez az érzés. Tegnap jöttem haza és ma megint ez a nyomás a fejben, szédelgés, kedvtelenség.

Nagyon régi házban lakom, az itt lakó idős párnak, akik kihaltak innen komoly alkohol gondjai voltak, egyiküket konkrétan az vitte el. Nem vagyok nagy ezós, de már nem tudok mire gondolni mint hogy itt maradtak valami energiák.

Mikor még nem tudtam erről, már akkor is megfogalmazódott bennem, hogy állandóan úgy érzem magam mint aki másnapos.

Valaki tapasztalt ilyet? Mit lehet tenni? Költözni nincs lehetőségem.

2021. júl. 31. 14:40
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Velem is volt már ilyen, hogy az egyik lakásban nagyon rossz volt lakni, a másikban meg jobban éreztem magam.

Sok tükröd van a lakásban?

2021. aug. 15. 06:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!