Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Lehetséges, hogy valami van a...

Lehetséges, hogy valami van a barátnőm lakásában?

Figyelt kérdés
4 hónappal ezelőtt elhunyt a barátnőm apukája és onnantól fél a lakásban egyedül lenni. Igen ismerjük a gyász szakaszait, de ezt már nem lehet csak annak betudni! Érzi hogy valami figyeli őt és tudja hogy nem az apja mert érzi hogy gonosz. Képeket láttat vele az édesapja halálának körülményeiről, olyanokat amiket legszívesebben kitörölne az ember az emlékei közül, fél egyedül lenni, de csak ott abban a lakásban, máshol nincs ilyen probléma. Néha negativitást érez, haragszik olyan dolgokért amikért alapjáraton nem, de a legtöbbször csak fél. Ez már odáig fajult, hogy ha nincs otthon a párja mert éjszakás akkor is kell hogy legyen ott vele valaki mert különben nem alszik! Ki az aki ezt meg tudná nézni? És van erre jó szakember fejérmegyében? A válaszaitokat előre is köszönöm!

2019. jan. 10. 15:42
1 2
 1/14 Drazicc ***** válasza:
66%
Szerintem ha írnál egy kort az sokat segítene.
2019. jan. 10. 16:48
 2/14 A kérdező kommentje:
Én 22 éves vagyok a barátnőm 28
2019. jan. 10. 16:52
 3/14 anonim ***** válasza:

Lehet.

Ezen kívül nem történt semmi paranormális dolog(pl. :hangok, magától kibe kapcsolódnak az elektronikus cuccok stb.)?

2019. jan. 10. 16:54
 4/14 A kérdező kommentje:
Tulajdonképpen igen, az ajándékba kapott világitó disz, kikapcsolt állapotában elkezdett világítani többször is, és akkor kapcsolt ki ha kivette az elemet..bár ez lehet érintkezési hiba is..ezenkívül semmi más.
2019. jan. 10. 16:58
 5/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes választ! Érdekes hogy be próbálom adni hogy lehet hogy érintkezési hiba.. bár lehet hogy a mondat végéig nem jutottál el? Mindegy is, függetlenül ettől, komoly válaszok érdekelnek, aki pedik szkeptikus mit keres itt? Menj vissza kérlek a moziba a másodkategóriás horrorfilmjeidhez és ott kerdezd azt meg hogy nekem akarod e ezt beadni?! Köszönöm!
2019. jan. 10. 17:06
 6/14 A kérdező kommentje:
De kimászott persze, lent tartom a pincében szárazkenyéren és vizen! Továbbra is kiváncsi vagyok olyan emberek válaszára akik komolyan tudják venni a kérdest! Köszönöm!
2019. jan. 10. 17:08
 7/14 A kérdező kommentje:
Dehogynem. Egyéb kötekedési téma? Még most sorold fel mert nem nagyon van időm az ilyen emberekre. ..
2019. jan. 10. 17:14
 8/14 anonim ***** válasza:
Valószínűleg kommunikálni akar. Érdekes hogy miért pont ezeket a képeket láttatja, vajon mi a célja vele? Kérjétek meg szépen, hogy menjen el. Égessetek zsályalevelet a lakásban vagy használjatok szantálfa illóolajat. Remélem segít valamelyest. Ha nagyon fél még mindig, imádkozzatok és kérjétek az angyalokat, hogy vigyázzanak rátok és a házra. Első körben ennyi a teendő.
2019. jan. 10. 17:37
 9/14 A kérdező kommentje:
Akkor ezekszerint valószínű hogy az apukája az?
2019. jan. 10. 17:41
 10/14 anonim ***** válasza:
Lehet.Elég durva a történet, nem hallottam még ehhez foghatót.
2019. jan. 10. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!