A szomszéd munkásszállót csinált a lakásában, mit tehet a közösség?
Szerintem ha megfizeti a NAV nak az adót,akkor semmit sem lehet .
Mi van ha 1 roma család veszi ki 8 gyerekkel,az is 10 fő .
A közös képviselő nem azért van ,hogy magán ügyekbe beavatkozzon .
tulajdonos írásban felszólítanám, hogy be kell tartania az albérlőknek a házirendet, illetve önkorm. rendelet is van
erre. Utána jegyzőhöz fordulnék.
előző vagyok, a közös képviselő tényleg nem rendőr, nem biztonsági őr, tulajdonost kell felszólítani.
A hangoskodásra, mások nyugalmának megzavarására van házirend, önkorm. rendelet, arra, hogy hány ember lakhat egy lakásban szerintem nincs.
A jegyző a felettese a közös képviselőnek, őhozzá.
De előtte tértivevényes levélben szólítsátok fel a közös képviseletet, hogy hívjon össze rendkívüli közgyűlést, és ha nem teszi, ezzel lehet bizonyítani, hogy nem végzi a munkáját.
A leváltása lehet hamarabb megvan, ha szereztek egy új közös képviselőt.
6: Ezt rosszul tudjátok, ugyanis a közös képviselő bármilyen hasonló zavarási esetben KÖTELES ÖSSZEHÍVNI rendkívüli közgyűlést.
A közgyűlés pedig hozhat olyan határozatot, hogy nem szabad a házban munkásszállót üzemeltetni.
Ennyi.
Amennyiben nem hív össze közgyűlést a közöskép, az = azzal, hogy nem végzi a munkáját.
Őszintén? A világon senkihez. Nekünk is volt kibírhatatlan szomszédunk, sem a közös képviselő, sem a rendőrség nem tesz semmi érdemlegeset. Közgyűlés? El se szoktak jönni az emberek, még akkor sem ha a saját érdekükről van szó.
Egyetlen egy megoldás van, ami persze nagy szívás: el kell költözni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!