A magyar emberek nem veszekednek?
Talán kevesebbet, mint mások.
Ez annak következménye, hogy veszekedés helyett utálkoznak és gyűlölködnek.
Jaj, de jól esett olvasni a válaszodat utolsó válaszoló, épp ez az, és engem h*lyének néztek, meg valami mocsoknak annál a másik kérdésnél, h milyen állatok vagyunk h veszekedünk, költözzünk ki tanyára és hasonlók... És annyira meglepő volt, hogy ilyenkor persze senki nem veszekszik, ááá, max. szökőévente van egy nézeteltérésük, de azt is a lehető leghiggadtabban tudják rendezni... Én nem tartom magam rossz embernek, sőt igazából veszekedősnek sem, csak van egy-két ember akivel valahogy pont a bensőséges kapcsolat miatt, felszabadulok, és ha valami zavar, vagy feszült vagyok sokszor előttük sokkal jobban kitudom adni, de ezt vissza is, aztán mindig az a vége, hogy kibékülünk, szeretjük egymást, de hát na, nem lehet csöndesen élni egy egész életen keresztül... az embernek vannak érzelmei. De egyébként tényleg más emberekkel mindig kedves, figyelmes, még türelmes is vagyok, visszahúzódónak, de segítőkésznek jellemeznek, soha nem tudnék valakivel egy úton, villamoson akárhol összekapni, vagy amit a neten is látni, h itt, facebookon, bárhol az emberek akár névvel együtt anyázzák egymást, vagy egy cikk kapcsán is olyanokat kívánnak embereknek, h dögölne meg, vagy látványosan örülnek egy akárki sikertlenségének, gúnyolódnak... egyszerűen gonoszok, ami bennem úgy érzem, meg látom, h egyáltalán nincs meg, de néha sajnos van egy hangosabb veszekedés a szeretteimmel, amikor vágunk sokmindent egymás fejéhez, de tudjuk, h nem gondolja a másik komolyan csak így jött ez most ki belőle. És mégis ennél a kérdésemnél én lettem a gonosz, alpári, sötét, suttyó állat, h bármikor veszekszek is, és megkaptam a nagy megfejtést, h a problémát nem így kell rendezni
Itt a kérdés, elfelejtettem belinkelni: https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__lakohely-szomszedok_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!