Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hívők! Mi alapján hiszitek,...

Hívők! Mi alapján hiszitek, hogy lesz élet a halálod után? Mi van ha csak ez az egy életünk van?

Figyelt kérdés
2024. szept. 9. 16:25
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
Arról nem is beszélve, azt még hozzáteszem, hogy kulturált érveknek, sőt semmilyen érvnek nincsen értelme ebben az esetben, mert itt világnézeti ellentétekről van szó, tehát nincs miről vitatkozni, egymást úgysem fogjuk tudni meggyőzni.
2024. szept. 10. 15:02
 22/36 anonim ***** válasza:

Ha személyeskedésen kívül nincs semmi az eszköztáradban, úgy nehéz is.

Vannak urak, vannak mások, ez ilyen dolog.

- Egyik oldalon logikus érvek.

- Másik oldalon hisztérikus reakció, mint akinek beletiportak az álomvilágába. Tények, bizonyítékok? Sehol semmi.

Nem értem, miért zavar valakit mások normális véleménye, simán elfér ezen az oldalon. Nem is szólt hozzád senki, itt csak te kötekedsz 21-es akárki.

2024. szept. 10. 16:12
 23/36 anonim ***** válasza:

Semmit sem értettél meg abból, amit írtam!

Logikus érvek?! Ne viccelj már! Hogyha nincsenek tények bizonyítékok, akkor az ő oldalán sincsenek!

Mások normális véleménye?! Te miről írsz itt? Erről tudnánk itt néhányan mesélni, hogy az ő véleménye az mennyire tekinthető normálisnak! Még egyszer írom: egy olyan emberről van szó, aki minket meg a vallásosakat paranoiás hülyéknek, bolondoknak tart! Ezt már rengetegszer leírta itt, és még most is írja!

És szó sincs itt hisztériáról, hanem csak egy normális mértékű indulatról, reakcióról, de már ezt is leírtam! Az ilyennek semmi keresnivalója nincsen itt az ezotériában! És ezt rajtam kívül mások is tudják itt!

2024. szept. 10. 18:04
 24/36 anonim ***** válasza:
60%

Az a gond, hogy az ámokfutásod elnézve 23... Témához nem tudsz szólni, csak gyűlölködsz, elvakultan... Most akkor mit gondoljon az ember... Lejáratod az ezósokat.

Próbálj valahogy tiszteletet kiváltani, szellemi tudással brillírozni, ha az szeretnéd, hogy komolyan vegyenek és ne nyilatkozz mások nevében! Ez így semmi.

A feldobott témáról szeretnék olvasni, nem ezeket a fröcsögéseket.

2024. szept. 10. 18:48
 25/36 anonim ***** válasza:
24 Szerintem te csak jatszod a hülyét, vagy tényleg ennyire hülye vagy! Ezt már nem lehet jobban megfogalmazni, mert szemmel láthatóan fogalmad sincsen arról, amit írtam.
2024. szept. 10. 18:55
 26/36 anonim ***** válasza:

Ha befejezed a személyeskedést és átadod a helyet végre a normális eszmecserének, tőlem azt hiszel, amit akarsz.

Saját álláspontod bemutattad, szimpatikus...

2024. szept. 10. 18:59
 27/36 A kérdező kommentje:
Van túlvilág.
2024. szept. 10. 19:01
 28/36 kronos3000 válasza:
Pontosan az lesz a végén, mint az elején, mielőtt megszületik valaki. Az se fájt, ez se fog. Az ép, fiatal tudat küzd az elmúlás ellen, ám az ember idővel elfárad, megfárad, és várja már a pihenést, és nem érdekli semmi más. Jól ki van ez találva.
2024. szept. 13. 04:36
 29/36 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Eredeti kérdésedben így fogalmaztál:

élet.... ...halálod..

Tehát az a "Te" halála és általában az "élet" -re vonatkozik.

Erre válaszolva: A személyes tapasztalatra alapozzuk. Hiszen tapasztaljuk, hogy mikor valaki meghal, mi és a többiek még élnek. Az élet általában nem szűnik meg.

Fontos kérdés még, hogy ki az a "Te", vagy másként mivel azonosítod az "ÉN"-t. Mert valójában az emberek ennek az én-nek az elvesztésétől, elveszésétől félnek. Más szóval az ÉN-jükhöz ragaszkodnak. Az pedig nem más mint a személyiség, ami e világi életünk során a lakul ki. Azaz a testi léthez kötódik, mivel itt minden tapasztalás testi szerveinken keresztüli észleltekből ered. (kivéve a kisgyermekkort, de annak fentről hozott "lélek" tudása fokozatosan felülíródik, elfelejtődik, "elveszik")

Ez a testi tudat. Ez szűnik meg a test halálával. Nem az élet.

János evangéliuma 3 fejezete:

"Ami testtől születik test az, ami lélektől lélek az."

2024. szept. 13. 05:30
 30/36 Szervizmérnök úr ***** válasza:

"Elővették Einstein legendás, kézzel írt Isten-levelét"

[link]

"Az Isten szó számomra nem más, mint az emberi gyarlóságok kifejeződése és terméke, a Biblia pedig kétségkívül tiszteletre méltó, ám mégis primitív legendák gyűjteménye, amelyek emellett meglehetősen gyerekesek is. Legyen az bármily kifinomult is, semmilyen magyarázat sem tud meggyőzni ennek ellenkezőjéről."

2024. szept. 13. 10:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!