Az egót érdemes elpusztítani és ,ha igen akkor azt ,hogyan kell csinálni?
Úgy tudom az ilyet "fillérb@szónak" szokták hívni. De azért magára csukja a Bentley ajtaját!
Mint ahogy k*rvából lesznek a legnagyobb szentek! (pl. Polgár Tünde és társai)
"A legtöbb kisember is így működik csak kicsiben. Veszik a vackokat a temuról, másik kocsi, másik telefon, gyűjtögetnek, nyaralás. Így megy ez egóéknál."
Pont ezért tartunk itt mert a kicsik is így működnek. Mindenki nagy és gazdag akar lenni, becsület, morál, érték meg sehol. Így meg az élet egy kalap szart sem ér, mert mindent csak kihasználunk, felhabzsolunk, letaposunk, az meg nem boldogság hanem pusztítás.
"Ettől függetlenül nem jó fillérbaszónak lenni."
Egy gazdag megfogja a pénzt és csinálja, azért van neki.
De nehogy már lehajoljon az utcán egy 50-esért!
Egy hajléktalannál, szegény embernél megértem ezt az alázatot hogy mer, tud és akar "fillérb@szóskodni", mert sok esetben az élete múlik rajta!
Na de egy gazdagnál?! Akkora képmutatás mint a ház!
Ezt is azért csinálja ez a Polgár nevezetű hogy befogadja a "pórnép", hogy ő is tud olyan "jófej" lenni mint a többi egyszerű "fillérbaszó"!
Sok pénze van, de így is koldul a szeretetért!
Hát ennyi!
Ha nekem elég egy Skoda, akkor minek egy Bentley?
Ha nekem elég egy Xiaomi, akkor minek egy Apple?
Stb.
Én például feszengek a drága cuccokban, féltem őket, stb.
Az olcsókat meg hordom, használom, koptatom és imádom!
De ugye a drágát azt kímélni kell, az ott rohad a szekrényben.
Szóval praktikum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!