Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Az egót érdemes elpusztítani...

Az egót érdemes elpusztítani és ,ha igen akkor azt ,hogyan kell csinálni?

Figyelt kérdés

szept. 9. 12:00
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Nem kezelheted az egódat magadon kívül, mert az te vagy. A vágyaidnak pedig több forrása is lehet. Vannak egészséges vágyak és vannak egészségtelen vágyak mondhatni gonosz vágyak. Azt tanácsolom, hogy az élet értelmét ne így közelítsed meg mert becsavarodsz. Én írtam hogy az ego eltörlése egoista törekvés. Az önfeláldozás egy nagyszerű érték, de nem történhet önérdekből :D. Vicces lenne önmagamat áldozni önmagamért… remélem érzed hogy ez így hülyeség.
szept. 14. 14:52
 22/31 anonim ***** válasza:

Úgy tudom az ilyet "fillérb@szónak" szokták hívni. De azért magára csukja a Bentley ajtaját!

Mint ahogy k*rvából lesznek a legnagyobb szentek! (pl. Polgár Tünde és társai)

szept. 14. 14:56
 23/31 anonim ***** válasza:
Ennek azért van más oldala is. Amikor elkezd gazdagoni az ember, akkor elkezdi máshogy látni a világot. Úgy ahogyan egy szegény soha nem fogja. Ettől függetlenül nem jó fillérbaszónak lenni.
szept. 14. 14:59
 24/31 anonim ***** válasza:

"A legtöbb kisember is így működik csak kicsiben. Veszik a vackokat a temuról, másik kocsi, másik telefon, gyűjtögetnek, nyaralás. Így megy ez egóéknál."

Pont ezért tartunk itt mert a kicsik is így működnek. Mindenki nagy és gazdag akar lenni, becsület, morál, érték meg sehol. Így meg az élet egy kalap szart sem ér, mert mindent csak kihasználunk, felhabzsolunk, letaposunk, az meg nem boldogság hanem pusztítás.

szept. 14. 15:03
 25/31 anonim ***** válasza:

"Ettől függetlenül nem jó fillérbaszónak lenni."

Egy gazdag megfogja a pénzt és csinálja, azért van neki.

De nehogy már lehajoljon az utcán egy 50-esért!

Egy hajléktalannál, szegény embernél megértem ezt az alázatot hogy mer, tud és akar "fillérb@szóskodni", mert sok esetben az élete múlik rajta!

Na de egy gazdagnál?! Akkora képmutatás mint a ház!

szept. 14. 15:07
 26/31 anonim ***** válasza:

Ezt is azért csinálja ez a Polgár nevezetű hogy befogadja a "pórnép", hogy ő is tud olyan "jófej" lenni mint a többi egyszerű "fillérbaszó"!

Sok pénze van, de így is koldul a szeretetért!

Hát ennyi!

szept. 14. 15:10
 27/31 anonim ***** válasza:
Mindenki gazdag akar lenni, persze mert penzre epul a vilag, ha nincs penzed, akkor csoves vagy, akkor nincs kaja, melegviz, fagyhatsz megva híd alatt
szept. 14. 15:22
 28/31 anonim ***** válasza:
Itt is bejátszik az egó, nem is kicsit: megelégedni vagy kielégülni?!
szept. 14. 15:25
 29/31 anonim ***** válasza:

Ha nekem elég egy Skoda, akkor minek egy Bentley?

Ha nekem elég egy Xiaomi, akkor minek egy Apple?

Stb.

szept. 14. 15:27
 30/31 anonim ***** válasza:

Én például feszengek a drága cuccokban, féltem őket, stb.

Az olcsókat meg hordom, használom, koptatom és imádom!

De ugye a drágát azt kímélni kell, az ott rohad a szekrényben.

Szóval praktikum.

szept. 14. 15:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!