A balzsamozók által talált fehér vérrögöket önmaguktól összeálló nanorobotok okozzák?
A legújabb koreai kutatás szerint naorobotok vannak a Covid mRNS vakcinákban amelyek egybekapcsolódva eltudják dugítani az ereket.
30
Zombisodás már most tapasztalható többek közt az oltottak között. Olyan kis furák mintha elvesztették volna emberi mivoltukat, üres tekintetek, kifejezéstelen arcok, ingerültség, agresszió. Ez nagyon nem volt ennyire elterjedt 2020 előtt.
"Zombisodás már most tapasztalható többek közt az oltottak között. Olyan kis furák mintha elvesztették volna emberi mivoltukat, üres tekintetek, kifejezéstelen arcok, ingerültség, agresszió."
Semmi új akkor. Ezt 96-98-ban mutattam az akkori barátnömnek a buszon. "Nézz körül a buszon. Az utazók 90%-a csak buta borjú képpel bambul a semmibe.Semmi érdeklödés a külvilág felé, csak vegetálnak."
Korábban én is hallottam egy boncmestertől, hogy még ő is szörnyülködve látta, a COVID okozta vérrögöket, vércsomókat a belső szervekben, szívtől kezdve stb. Pedig ők aztán nem szívbajosak.
A vérrögképzés alapvetően COVID gyilkos működése, az oltások ahhoz képest semmi.
Az mRNS vakcinák pedig nanotechnológiára is épülnek, persze nem úgy, ahogy az álhírek terjesztői és laikus befogadói beképzelik a konteós fejükbe.
Ilyen kiforgatott álhírek már évekkel ezelőtt megjelentek, csak újszülöttnek minden vicc új:
------------------------------
Mike Adams’ flawed analysis of a clot sent by embalmer Richard Hirschman doesn’t demonstrate any link between blood clots and COVID-19 vaccines
Posted on: 2022-09-12
----------------------
Photos of blood clots removed during embalming don’t show any link with COVID-19 vaccines; blood clotting risk is much higher after COVID-19 than vaccination
Posted on: 2022-11-02
-------------------------
The Anti-Vaccine Documentary Died Suddenly Wants You to Feel, Not Think
Clearly, the makers of Died Suddenly don’t want you to do your own research.
25 Nov 2022
--------------------------
US embalmer baselessly links clots to Covid-19 vaccines
October 7, 2022
-----------------
False claims linking 'white clots' to mRNA vaccines resurface online in Thailand
February 29, 2024
------------------------
Rengeteg találat van persze a témában, de annyi időt nem ér az egész, hogy ezeket turkálni. Unalmas már, plusz még ezek a konteós agyrémek, tényleg nevetséges.
Meg aki direkt kiszűri az internetről is a hülyeséget, annak aztán magyarázhatsz.
33
De persze te is csak azokat mazsoláztad ki amelyek a te világképed igazolják
Ne viccelj, a tudomány, illetve a tudományos tényellenőrzés nem világnézeti kérdés.
Kérdésed egy ismert álhírterjesztő weboldalból indul ki.
Nem gondolhatod komolyan, hogy nekem is ilyeneket kellene "mazsolázni".
Arról nem beszélve, hogy én magam is vallom, alapvetően nem is az oldal címét kell nézni, hanem a tartalmat.
De mit nézel olyan tartalmon, amiről messziről ordít az életszerűtlen butaság, üldözési mánia, ráadásul egy visszatérő konteós elmélet, amit már annyiszor cáfoltak, hogy meg sem üti a szakemberek ingerküszöbét.
Te itt most a Gyakorin bejelented a hülyeséget és azt hitted, valami nagy szenzációt találtál?
Nevetséges az egész.
31. Szerinted ha különböző kemikáliákat és nanocuccokat fecskendeznek beléd az mennyire károsítja a testet, milyen hatással van az agyra és a gondolkodásra, és mennyire iktatja ki szép fokozatosan a lelket?
A transzhumanizmus célja a robotiasodás, egy robotnál pedig első számú szempont hogy nincs LELKE, csak viselkedési módokat utánoz logikai kapcsolatok alapján.
Ha valakinek marad némi "esze", az sem a saját gondolkodása lesz hanem a logikai úton terjedő szinapszisok eredménye, ami a "dolgok internetéből" fog származni!
Az meg még veszélyesebb ha létrehoznak egy kaptártudatot, hogy mindenki ugyanúgy és kollektíven viselkedjen.
"Semmi új akkor. Ezt 96-98-ban mutattam az akkori barátnömnek a buszon. "Nézz körül a buszon. Az utazók 90%-a csak buta borjú képpel bambul a semmibe.Semmi érdeklödés a külvilág felé, csak vegetálnak."
Persze, a helyzet változatlan, de a mai technikával ezt már mesterségesen is elő lehet idézni, ami gondolok "remek" szórakozás azoknak akik irányítani akarnak.
A gonoszokat mindig is ez érdekelte: hogy lehetne minél jobban elvenni az emberek szabadságát (rabszolgásítani) és végső soron megölni őket.
Ehhez természetesen el kell venni az emberek eszét, manipulálni kell őket hogy belekerüljenek a csapdába!
Mint a rovar ami belemászik az olajos vizes műanyag palackba, de onnan már nem jön ki mert belefullad!
Szerintem ilyenkor praktikus maradni a szabályzatnál, kérdezz-felelek oldal ugyebár, lehetőleg mindenki a kérdésre válaszol, nem a másik hozzászólót terheli, szólítja meg, kéretlenül.
Magam részéről úgysem adok semmit olyan laikus véleményekre, akik láthatóan teljesen képzetlenek vakcinák terén, illetve orvosi szakmai kérdésekben, de azért szakembereket akarnak meghazudtolni, üldözési mániás alapú konspirációs elméleteket hajtogatnak. Így ennek sajnos nincs semmi értelme, az én szememben.
A kérdésre válaszul szerettem volna a fentieket hozzátenni, meddő vita annyira nem érdekel, hiszen jobban is el lehet tölteni a szabadidőt, mint ezen a milliószor kitárgyalt COVID témán kérődzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!