Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A balzsamozók által talált...

A balzsamozók által talált fehér vérrögöket önmaguktól összeálló nanorobotok okozzák?

Figyelt kérdés

[link]

A legújabb koreai kutatás szerint naorobotok vannak a Covid mRNS vakcinákban amelyek egybekapcsolódva eltudják dugítani az ereket.

szept. 9. 08:48
1 2 3 4 5
 1/44 Mojjo ***** válasza:
68%

Bár valóban ott tartana már az emberiség, hogy ilyesmi létrehozására képes... De még nagyon nem tartunk ott.

Spoiler: a télapó sem létezik. Pedig az sem lenne rossz.

szept. 9. 09:30
 2/44 A kérdező kommentje:

1

Ez miért lenne jó a nezeteid szerint?

szept. 9. 09:55
 3/44 anonim ***** válasza:
69%
Nem
szept. 9. 11:03
 4/44 anonim ***** válasza:
61%

1: gondolom neked akkor a Max Planck Institut sem létezik. Ugye?

Megnyugodhatsz, hogy tartunk már ott, csak te olyan világban nöttél fel, ahol még a teflon hadititok volt, amikor a németek már abban sütötték schnitzelüket. :)

[link]

szept. 9. 12:30
 5/44 Szervizmérnök úr ***** válasza:
43%

[link]

www.naturalnews.com

Type of site: Fake news website

Available in English

Country of origin: United States

Owner: Mike Adams

szept. 9. 14:16
 6/44 anonim ***** válasza:
100%
6 az én általam oldal is fakenews? Tagadod a nanorobotok létezését, és az ilyen irányú fejlesztéseket, vagy csak a kérdezö állítását tagadod?
szept. 9. 14:26
 7/44 anonim ***** válasza:
56%
Lehet, hogy tartunk ott, de akkor sem olyan olcsó mulatság gondolom a nano technika, hogy millióknak osztogassák... Ennél egyszerűbb és olcsóbb módokat is biztosan találnának. A sok margarin meg vacak olaj is elvégzi a dugítást. Ha kicsit lassabban is.
szept. 9. 14:36
 8/44 Szervizmérnök úr ***** válasza:
0%

6.

Elég furcsa ez a beírás, szerintem ezen még dolgozni kellene, hogy milyen alapon hozod ki ezeket.

Nem szóltam hozzád, semmi relevancia nincs, itt alapvetően a kérdésre szokás válaszolni.

Pontosabban, a szabályzat szerint csak a kérdésre, ha sok esetben nem is egyszerű megállni további interakciót, mint azt mindannyian tudjuk.

Olyan meg eleve nincs a szabályzatban, hogy te engem kérdőre vonsz.

------------------

Lényegnél maradva, annyit hozzátennék esetleg, hogy szerintem az 5. válaszommal már kivégeztem a kérdést.

Avagy kicibáltam a méregfogát.

Kipukkantottam a lufit.

Rádobtam a szánalommarkert.

Ahogy tetszik.

szept. 9. 16:49
 9/44 anonim ***** válasza:
100%

Tényfeltárnak valójában a szándékukat közlik. A sugárzások nagyon "jó" hatással vannak ezekre a struktúrákra, ezért is tettek minket függővé az okostelefonoktól.

[link]

szept. 10. 01:18
 10/44 anonim ***** válasza:
100%

Nanoelemek, inkább fogalmazzunk úgy.

"Mike Adams és csapata elemezte az oltás utáni vérrögöt, és összehasonlította azt a normál vérrel, és arra a következtetésre jutott, hogy az nem vérrög, hanem inkább elektromosan vezető elemek és más elektronikai elemek felhalmozódása, melyek össze tudnak épülni."

szept. 10. 01:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!