A balzsamozók által talált fehér vérrögöket önmaguktól összeálló nanorobotok okozzák?
A legújabb koreai kutatás szerint naorobotok vannak a Covid mRNS vakcinákban amelyek egybekapcsolódva eltudják dugítani az ereket.
Bár valóban ott tartana már az emberiség, hogy ilyesmi létrehozására képes... De még nagyon nem tartunk ott.
Spoiler: a télapó sem létezik. Pedig az sem lenne rossz.
1
Ez miért lenne jó a nezeteid szerint?
1: gondolom neked akkor a Max Planck Institut sem létezik. Ugye?
Megnyugodhatsz, hogy tartunk már ott, csak te olyan világban nöttél fel, ahol még a teflon hadititok volt, amikor a németek már abban sütötték schnitzelüket. :)
www.naturalnews.com
Type of site: Fake news website
Available in English
Country of origin: United States
Owner: Mike Adams
6.
Elég furcsa ez a beírás, szerintem ezen még dolgozni kellene, hogy milyen alapon hozod ki ezeket.
Nem szóltam hozzád, semmi relevancia nincs, itt alapvetően a kérdésre szokás válaszolni.
Pontosabban, a szabályzat szerint csak a kérdésre, ha sok esetben nem is egyszerű megállni további interakciót, mint azt mindannyian tudjuk.
Olyan meg eleve nincs a szabályzatban, hogy te engem kérdőre vonsz.
------------------
Lényegnél maradva, annyit hozzátennék esetleg, hogy szerintem az 5. válaszommal már kivégeztem a kérdést.
Avagy kicibáltam a méregfogát.
Kipukkantottam a lufit.
Rádobtam a szánalommarkert.
Ahogy tetszik.
Tényfeltárnak valójában a szándékukat közlik. A sugárzások nagyon "jó" hatással vannak ezekre a struktúrákra, ezért is tettek minket függővé az okostelefonoktól.
Nanoelemek, inkább fogalmazzunk úgy.
"Mike Adams és csapata elemezte az oltás utáni vérrögöt, és összehasonlította azt a normál vérrel, és arra a következtetésre jutott, hogy az nem vérrög, hanem inkább elektromosan vezető elemek és más elektronikai elemek felhalmozódása, melyek össze tudnak épülni."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!