Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hazudik a NASA?

Hazudik a NASA?

Figyelt kérdés
Rengeteg bizonyítékom van arról,hogy a Föld lapos! Tiktokon megtértem én is eme tudományágra. NBS,Dr.Flat is bizonyította! Ha a Föld valóban 1666-al forog a tengelye körül Keletre,akkor a 900-al haladó Keletre tartó gép nemtudna eljutni a Keleti pontokra,csak akkor,ha az hátulról őt utoléri. Ha a Föld valóban gömb alakú,akkor a pilótáknak folyamatosan lefelé kell korrigálni a gépet,hogy ne repüljenek ki egyenesen a világűrbe. Sok-sok bizonyítékot mutattak még nekem,és sok embernek. Remélem más is megtér!
szept. 7. 14:20
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
44%

Igen, a Föld lapos, és azért forog, mert eldobták, mint egy frizbit. Az űrből készített képek idejére felfújták, hogy gömbnek tűnjön, de azóta már leeresztették.

Viccet félretéve: a Föld nem is teljesen gömb, hanem geoid alakú (a Déli és Északi sarkokon kicsit "laposabb" a gömbfelület). Aki elhitette veled, és másokkal, hogy lapos, az most röhög a markába.

szept. 7. 22:30
 22/30 Darius- ***** válasza:
19%
Ebben szerintem nem. De más téren sok mindenben hazudnak. Például a holdraszállás, a földönkívüliek és a túlvilág lényeiről, valamint más dimenziókról.
szept. 7. 23:10
 23/30 anonim ***** válasza:
84%

"Ha a Föld valóban 1666-al forog a tengelye körül Keletre,akkor a 900-al haladó Keletre tartó gép nemtudna eljutni a Keleti pontokra,csak akkor,ha az hátulról őt utoléri."

Tehát ha megy egy vonat 100 km/h sebességgel, te pedig felállsz a vonaton, majd ugrasz egyet, akkor a vonat is kihaladna alólad?

szept. 8. 05:41
 24/30 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem kamu.
szept. 8. 07:54
 25/30 anonim ***** válasza:
86%
Kerdezo vegyel egy jegyet LosAngelesbol Sydneybe es megtudod mennyire lapos a Fold
szept. 8. 08:41
 26/30 anonim ***** válasza:
84%
Nekem is rengeteg bizonyítékom van,hogy mindenhol hülyék vesznek körbe minket,és a világ megérett a pusztulásra...
szept. 8. 09:53
 27/30 anonim ***** válasza:
73%

KérdezŐ!!!

Hol van aza sok bizonyíték????

szept. 8. 12:30
 28/30 anonim ***** válasza:
73%

Kérdező!

Talán nem mersz válaszolni?!

szept. 8. 12:31
 29/30 anonim ***** válasza:
83%
Nézett egy nasa live streamet es meglátta hogy mégse lapos a Fold
szept. 8. 12:34
 30/30 anonim ***** válasza:
A föld nem lapos hanem tulipán alakú.
szept. 9. 17:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!