Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hazudik a NASA?

Hazudik a NASA?

Figyelt kérdés
Rengeteg bizonyítékom van arról,hogy a Föld lapos! Tiktokon megtértem én is eme tudományágra. NBS,Dr.Flat is bizonyította! Ha a Föld valóban 1666-al forog a tengelye körül Keletre,akkor a 900-al haladó Keletre tartó gép nemtudna eljutni a Keleti pontokra,csak akkor,ha az hátulról őt utoléri. Ha a Föld valóban gömb alakú,akkor a pilótáknak folyamatosan lefelé kell korrigálni a gépet,hogy ne repüljenek ki egyenesen a világűrbe. Sok-sok bizonyítékot mutattak még nekem,és sok embernek. Remélem más is megtér!
szept. 7. 14:20
1 2 3
 11/30 Szervizmérnök úr ***** válasza:
56%

Múltkor már megegyeztünk (mert ez így logikus), hogy a NASA egyszerűen nem mer hazudni.

Ugyanis a kiadott információkat világszerte független szakemberek és hobbisok százezrei, ha nem milliói ellenőrzik, így nagyon gyorsan lebuknának, ha szándékosan hazudoznának bármit.

Valójában éppen ezért nagyon is megfontolják, hogy ne égessék le magukat, véletlenül sem.

Sajnálatos, hogy emberek a realitásokkal mennek szembe, konspirációs hülyeségeket találnak ki, de ezt korábban is tudtuk. A pandémia pedig végképp rávilágított, hogy még annál is hülyébbek vannak, amit elgondolni merészeltünk a józan világunkban, valaha.

Most attól függetlenül, hogy a kérdés is csak szívatás, valakinek ennyi sikere van az életében, ami nem olyan sok, lássuk be.

szept. 7. 17:04
 12/30 anonim ***** válasza:
63%

Mutass már valami egyértelmú bizonyitékot, engem érdekelne mitől lapos.

Ide belinkelheted.

szept. 7. 17:32
 13/30 anonim ***** válasza:
92%

"Rengeteg bizonyítékom van arról,hogy a Föld lapos!"

Én egyet kérek csak: egy fotót a Föld széléről.

Egyébként az nem probléma, hogy a geoid Föld gondolata jócskán megelőzte a NASA-t?

szept. 7. 17:55
 14/30 anonim ***** válasza:
85%
A legegyszerűbben úgy lehet cáfolni a lapos Föld emléletet, hogy felnézel az égre és megnézed milyen alakú a Nap és a Hold. Erre extra még a nap- és a holdfogyatkozás.
szept. 7. 18:11
 15/30 anonim ***** válasza:
88%

14: ezeknek az nem cáfolat

Egyrészt azért, mert csak a kör alakját látjuk a Hapnak és Holdnak, azt sajnos nem látjuk innen, hogy az egy gömb.

Másrészt azért, mert attól még mert az égitestek gömbök, a Föld még lehet lapos. És körülöttünk forog minden. A lapos Föld körül forog minden.

Legalábbis gondolom ez a 2 kifogás jönne az érved ellen.

szept. 7. 18:27
 16/30 Fuxoló ***** válasza:
33%

NBS-nek van Youtube fiókja is https://www.youtube.com/@nebizzsenkiben/videos

Szerintem komolyan gondolja, de az is lehet, hogy nagyon jó színész. Én elhiszem neki amit mond.

szept. 7. 19:18
 17/30 anonim ***** válasza:
68%
szept. 7. 20:06
 18/30 anonim ***** válasza:
72%
Szállj fel egy vonatra egy labdával és dobd el a vonaton menetiránnyal szemben. Pofán vág?
szept. 7. 20:06
 19/30 anonim ***** válasza:
47%
Én gömbölyűföld hívő vagyok.
szept. 7. 20:17
 20/30 anonim ***** válasza:
56%
17 Az a kamera az egész űrállomást elgörbíti, nemcsak a földet
szept. 7. 20:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!