Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hazudik a NASA?

Hazudik a NASA?

Figyelt kérdés
Rengeteg bizonyítékom van arról,hogy a Föld lapos! Tiktokon megtértem én is eme tudományágra. NBS,Dr.Flat is bizonyította! Ha a Föld valóban 1666-al forog a tengelye körül Keletre,akkor a 900-al haladó Keletre tartó gép nemtudna eljutni a Keleti pontokra,csak akkor,ha az hátulról őt utoléri. Ha a Föld valóban gömb alakú,akkor a pilótáknak folyamatosan lefelé kell korrigálni a gépet,hogy ne repüljenek ki egyenesen a világűrbe. Sok-sok bizonyítékot mutattak még nekem,és sok embernek. Remélem más is megtér!
szept. 7. 14:20
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
82%

A vallás/valláskritika rovatot ugyabennem a stílusban szemeteled. Legalább annyi becsület lenne benned, hogy a tudományok rovatot békén hagyod, ám amint látom, neked semmi sem szent.

Szomorú életed lehet, hogy 0-24-ben a GYIK-en trollkodsz.

szept. 7. 14:22
 2/30 anonim ***** válasza:
78%
*ugyanebben
szept. 7. 14:22
 3/30 A nagy Levin ***** válasza:
88%
Ha neked tényleg rengeteg bizonyítékod van (de legalább egy), akkor ne itt rontsd a levegőt, hanem bizonyítsd be valami tudományos helyen.
szept. 7. 14:32
 4/30 anonim ***** válasza:
90%

Nekem meg ténylegesen rengeteg bizonyítékom van hogy a Föld nem lapos hanem világszerte tele van hegyekkel-völgyekkel.

Szerintem én nyertem.

szept. 7. 14:38
 5/30 sadam87 ***** válasza:
93%

"Rengeteg bizonyítékom van arról,hogy a Föld lapos!"

És van valami értelmes is közöttük? Mert amiket itt felsoroltál, azok csak a fizika ismereteid hiányát bizonyítják.

szept. 7. 14:39
 6/30 anonim válasza:
82%

Mi köze ennek a NASA-hoz?

Amúgy itt a bizonyíték:

https://www.youtube.com/watch?v=rGtpEJQIYNU

szept. 7. 15:41
 7/30 anonim ***** válasza:
95%
Igen, egy több ezer fős szervezet és minden kormány benne van egy hazugságban, amiből semmi anyagi hasznuk nem származik. Ez olyan messze ment, hogy nekem 5 évig tanultam egyetemen a matekot, geofizikát és számításokat a földfelszínen. Annyira ki van minden dolgozva, hogy veled ellentétben értem a fizikát,ami miatt tud menni a repülő és mértem az ezek szerint félrekalibrált műszerekkel, amivel bizonyítottuk a föld alakját, de te , aki fizika érettségiig sem jutott most megfogtál minket. Komolyan...
szept. 7. 15:44
 8/30 anonim ***** válasza:
93%

Nem hazudik.

"Ha a Föld valóban 1666-al forog a tengelye körül Keletre,akkor a 900-al haladó Keletre tartó gép nemtudna eljutni a Keleti pontokra"

Akkor az emberek folyamatosan csúsznak a bolygón? Hogy bírjuk ki ezt az 1666-tal való forgást?

Amikor utazol egy buszon, akkor te magad nem mozogsz, nem kell a busszal együtt futnod, csak a busz mozog. A pláne az lenne, ha a busz keletre megy...

Ugyanígy igaz ez a repülőre.

szept. 7. 16:14
 9/30 anonim ***** válasza:
70%

Kérdező!

Velünk is megosztanád ezeket a bizonyítékokat, hogy föld tényleg lapos?!

A NASA azt sem lehet neki elhinni amit kérdez!

szept. 7. 16:29
 10/30 anonim ***** válasza:
81%
Oh God
szept. 7. 16:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!