Hazudik a NASA?
A vallás/valláskritika rovatot ugyabennem a stílusban szemeteled. Legalább annyi becsület lenne benned, hogy a tudományok rovatot békén hagyod, ám amint látom, neked semmi sem szent.
Szomorú életed lehet, hogy 0-24-ben a GYIK-en trollkodsz.
Nekem meg ténylegesen rengeteg bizonyítékom van hogy a Föld nem lapos hanem világszerte tele van hegyekkel-völgyekkel.
Szerintem én nyertem.
"Rengeteg bizonyítékom van arról,hogy a Föld lapos!"
És van valami értelmes is közöttük? Mert amiket itt felsoroltál, azok csak a fizika ismereteid hiányát bizonyítják.
Nem hazudik.
"Ha a Föld valóban 1666-al forog a tengelye körül Keletre,akkor a 900-al haladó Keletre tartó gép nemtudna eljutni a Keleti pontokra"
Akkor az emberek folyamatosan csúsznak a bolygón? Hogy bírjuk ki ezt az 1666-tal való forgást?
Amikor utazol egy buszon, akkor te magad nem mozogsz, nem kell a busszal együtt futnod, csak a busz mozog. A pláne az lenne, ha a busz keletre megy...
Ugyanígy igaz ez a repülőre.
Kérdező!
Velünk is megosztanád ezeket a bizonyítékokat, hogy föld tényleg lapos?!
A NASA azt sem lehet neki elhinni amit kérdez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!