Miert van ez a fura érzés??
Regebbota teszem egy fiunak es en ezt ignoraltam de a napokban barhol vagyok érzem a jelenlétét ,
Tegnap sirtam anyummiadt és ereztem hogy megölel ,mai nap is ereztem en nmtudom hogy miez kerlek normalis valaszokat szeretnek:. Ez lehet akkora örultség vagy valami durvat szivtam de nem, poén
Két mondatban a lényeg: Elizeus megérezte, hogy Géházi a szolgája trükközik, és a szelleme/lelke elkisérte Géházit.Mert a próféta (Elizeus) mindig ingyen gyógyított, Géházi meg pénzt akart csinálni, és pénzt kért azért a gyógyító kenetért amit Elizeus rábízott.
Nálad hasonló van-hogy a szelleme az illetőnek-átölelt téged. Létező dolog. szellemi tisztaság, és nagyfokú szeretet szükséges hozzá. Okkult embertől jövő szellem-borzongást, félelmet, rosszullétet, pánik érzést vált ki. _A te leírásod alapján ez pont az ellentéte volt.
#1,#2,#3,#4es
Köszönömm, és utánna nezek!!
#5 nincsen jol es valamilyen reszben az en hibam is.
Felsőt rosszul irtam, nyilván tudom hogy néz ki , ma ahogy bambultam ereztem és valamilyen szinten láttam is de nem ugy hogy élesen csak ilyen foszlányt de hasonlitott rá, es anyummiadti sirasomnal is ez volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!