Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miert van ez a fura érzés??

Miert van ez a fura érzés??

Figyelt kérdés

Regebbota teszem egy fiunak es en ezt ignoraltam de a napokban barhol vagyok érzem a jelenlétét ,

Tegnap sirtam anyummiadt és ereztem hogy megölel ,mai nap is ereztem en nmtudom hogy miez kerlek normalis valaszokat szeretnek:. Ez lehet akkora örultség vagy valami durvat szivtam de nem, poén

aug. 15. 17:13
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert most ennek van az ideje, hogy ezt érezd.
aug. 15. 17:18
 2/6 anonim ***** válasza:
43%
Előfordul az ilyen. Ez pont olyan, mint Elizeus, és Géházi története.Nézz utána.
aug. 15. 17:22
 3/6 anonim ***** válasza:
75%

Két mondatban a lényeg: Elizeus megérezte, hogy Géházi a szolgája trükközik, és a szelleme/lelke elkisérte Géházit.Mert a próféta (Elizeus) mindig ingyen gyógyított, Géházi meg pénzt akart csinálni, és pénzt kért azért a gyógyító kenetért amit Elizeus rábízott.

Nálad hasonló van-hogy a szelleme az illetőnek-átölelt téged. Létező dolog. szellemi tisztaság, és nagyfokú szeretet szükséges hozzá. Okkult embertől jövő szellem-borzongást, félelmet, rosszullétet, pánik érzést vált ki. _A te leírásod alapján ez pont az ellentéte volt.

aug. 15. 17:29
 4/6 anonim ***** válasza:
79%
A pánikbetegséges szorongást-és mai nevén a pánik betegséget okozhatja rád kívülről okkult embertől jövő rejtett támadás is. Ezért nem szabad semmilyen nyugtatót szedni erre az esetre.. Mert gyakorlatilag egy ilyen támadáskor, semmi baj a testeddel, egészséges vagy..csak rád lett irányitva valami. Egészséges ember meg ha nyugtatót vesz be, az leszedálja-letompitja. Holott egészséges, nem kéne gyógyszer neki, csak támadva van.
aug. 15. 17:32
 5/6 anonim ***** válasza:
41%
Miert sirtal anyud miatt?
aug. 15. 17:54
 6/6 A kérdező kommentje:

#1,#2,#3,#4es

Köszönömm, és utánna nezek!!

#5 nincsen jol es valamilyen reszben az en hibam is.

Felsőt rosszul irtam, nyilván tudom hogy néz ki , ma ahogy bambultam ereztem és valamilyen szinten láttam is de nem ugy hogy élesen csak ilyen foszlányt de hasonlitott rá, es anyummiadti sirasomnal is ez volt

aug. 15. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!