Miez a baromsag hogy a lélek vállassza ki az életet?
"a lélek vállassza ki az életet"
Ez hamis.. Isten adja az áldást, és a magnak a Ruachot. Nem választja valaki. A generációs átok meg egy külön téma.
Annyira röhögök ezen a sok szerencsétlen emberen. A kereszténység nem jó nekik, mert juj meg jaj, pedofityisz meg társai, de mindegyik elkötelezett buddhista. Minden 2. szavuk leszületés, meg karma, meg ilyesmik, igazából fingjuk nincs róla, hogy ezek mit jelentenek. Sötét, bugyuta, agymosott szerencsétlenek ezek.
Az meg, hogy a lélek önként választja a szenvedést - agybaj. Ki az a hülye, aki önként akar szenvedni? Ez csak egy bugyuta kitaláció.
Mert amikor az ember önként marad egy toxikus kapcsolatban vagy egy munkahelyen, akkor azt nem magának választja?
Komolyan úgy csináltok, mintha az életben az emberek nem hoznának idióta döntéseket. Ha pedig az ember a lélek, akkor a lélek miért ne választhatna valami szart?
Csak a környezetemben tudok kapásból tíz embert, aki mindig szarul választ.
Ezt én is hallottam. Azt is mondják, hogy a családot is kiválasztja akikhez le akar születni. Olyat is hallottam, hogy Aput és Anyut akit kinézett magának ő is hozza össze😂
Az elmélet szerint, akinek sok karmikus adóssága van az ezzel a szenvedésekkel teli élettel vezekli le. Azt írták erről pl , hogy a holocaustot választott zsidók annyi rosszat tettek előző életeikben, hogy 15 nyomorékságban született életet váltottak ki pusztán azzal, hogy a koncentrációs tábort választották.
Igaz vagy sem, hát passz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!