A lélek földi eltávozása előtt meglátogatja szeretteit,legyenek azok 300km-rel arrébb is?
Figyelt kérdés
Tegnap neghalt hirtelen egy nagyon kedves barátom. A barátnőm párjának a nagybátyja volt. Sajnos ő meg a lánya eléggé messze laktak de minden évben lejöttek hozzájuk 1 hetet és én mindig ott beszélgettem a nagybàtyjával nagyon szerettem illetve szerettük őt. Tegnap barátnőm párja nem volt otthon este szóval így àtmentem hozzá kellett a társaság neki is meg nekem is,együtt gyászoltunk. Mikor beléptem a kapun egyszer csak egy fekete ember alakot vettem észre ugye az arcát nem láttam,de egy pillanat alatt el is ment. Volt már velem hasonló igaz ott nem láttam de éreztem,hogy valaki figyel . Ugye volt egy nagyon jó öreg barátom. Már nyugdíjas volt mindig viccelődtünk. Egyik este nagyon rosszul aludtam,forgolodtam olyan volt mintha valaki ott lenne a szobába. Másnapra az öreget holtan találták. Valószínűleg este hallatott meg. Szóval lehetséges,hogy ilyen 300km és távból eljön az a bizonyos szeretett személy,hogy még egyszer utoljára lásson minket ?júl. 21. 11:36
2/7 anonim válasza:
Igen. Akit szeretne legalábbis. A léleknek nincsen anyagi teste, így könnyen átszelheti az egész univerzumot is ha kell. A kvantumfizika szerint az anyagtalan információ végtelen sebességgel utazik tudjuk Einstein óta. Létezik azonnali távolbahatás, úgyneveezett összefonodás. A lelkek össze vannak fonódva
3/7 A kérdező kommentje:
Szóval akkor ezek szerint feltételezhető,hogy őt láttam? Amúgy semmi rossz indulatok,félelmet nem éreztem mikor megláttam. Szóval remélem,hogy ő volt az.
júl. 21. 12:17
5/7 anonim válasza:
Amikor meghal valaki akkor meglátogatja a szeretteit! A távolság nem számít mert a szellemek akire gondolnak ott teremnek! ha lehet hinni a rengeteg olyan embernek akik visszatértek a halálból. Nekem amikor a nagymamám meghalt és a szüleim mentek a temetésére, ami annyira nem is volt közel! Az öcsémmel otthon voltunk, ültünk a tv előtt és egyszerre éreztük hogy valaki megsimogatta a hátunkat! Sokan mondják hogy nem léteznek szellemek, de ez a legnagyobb baromság! Velem történtek olyan dolgok hogy én már 100% tudom ,hogy léteznek !
6/7 Szervizmérnök úr válasza:
"egyszer csak egy fekete ember alakot vettem észre"
Emberi léleknek emberalakja van (egy szó), hangya lelke hangya formájú?
Ez olyan valószínűtlen, hogy én azt sem hiszem el, amit kérdezel.
Ezek csak beleképzelések, nincs ilyen.
7/7 anonim válasza:
A szellemeket a legtöbb esetben szabad szemmel nem lehet látni! Sokszor úgy veszik észre az emberek ,hogy készül egy kép vagy videófelvétel és amikor vissza nézik akkor veszik észre. A fekete emberi alak az nem emberi! Árnyember vagy árnylénynek szokták nevezni és elvileg rossz szándékú entitás! Akármilyen hihetetlen de láttam már olyat! 14 éves lehettem és nagyon féltem tőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!