A horror,rock műfajoknak a fogyasztása ,hogyan férhetnének meg a lelki ösvényel ill dolgokkal?
Én nagyon szeretek horror,rockot fogyasztani ,de eközben szeretnék spirituális,lelki életett is élni ezt ,hogyan lehet összehangolni ez lenne a kérdés!!!
Én személyszerint a jógának az útját tervezem bejárni,követni!!!
3-as
A rocknak megvan hozzá a történelmi alapja ill műfajai ahoz ,hogy megférjen a jógával különböző lelki dolgokkal.Egyszerűsítve vannak rock műfajok ,amik én szerintem megférnek mellette.
De a horror ugye nem a békéről szól így ez egy kérdőjeles dolog ,hogy hogyan férhetne meg egy ilyen békés,erőszakmentességről szóló filozófiával ,mint pl: a jóga.
Szerintem a rockkal teljesen jól megfér a jóga és a meditáció.
Alapvetően én is rock és metál zenéken nőttem fel, bár most mindent meghallgatok. Gondolom, rock alatt nem elsősorban black metált értesz, azt azért tényleg nehéz lenne összeegyeztetni a hindu tanokkal (bár a Cult of Fire nevű együttes epikus black metált játszik, és a témái közt van a hinduizmus, a védikus rituálék, és a buddhizmus is).
De egyébként vannak több, metált játszó hindu együttes is. Magyarok közül csak a Replikáról és az Om-ról tudom, hogy van köze a hinduizmushoz.
Senki nem tiltja meg, hogy ha akarsz, rockra jógázz :D
Egyébként az ilyen ambient alapú meditációs zenék semmit nem segítenek a koncentrálásban, metálra sokkal jobban lehet fókuszálni az elmét.
Ha te ezen dilemmázol kérdező, akkor én mit szóljak hívő keresztényként aki sátánista feketemetált hallgat?
Úgy férnek meg egymás mellett, hogy nem jógázol stb. metál zene közben.
Én sem metálozok imádkozás közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!