Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Milyen egy megvilágosodott ember?

Milyen egy megvilágosodott ember?

Figyelt kérdés
Érdeklődjetek bátran!

aug. 8. 18:58
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
71%

A csávó olvasott valamit aztán idejött kérkedni a lexikális tudásával.

Mindig szoktam mondani, hogy a lexikális tudás kb. ennyit ér!

aug. 14. 09:23
 32/34 A kérdező kommentje:

Én nem tanultam semmit ... a megvilágosodást hogy lehet tanulni?

31-es ... ilyen ez amikor valaki azt hiszi, hogy okos ... pedig semmit nem tud. :D

Nem gondolod? Higgyetek csak amit akartok, annál inkább nem tudtok semmit.

Nekem nem kell tudjak ... nektek igen. Ez itt a különbség.

aug. 14. 15:00
 33/34 A kérdező kommentje:

De számomra nincs olyan, hogy nektek sem kell tudnotok, nincs ember, aki meg tudna világosodni.

Ti csak beképzeltek vagytok ... ( de valójában nem vagytok beképzeltek ... csak ti hiszitek magatokat beképzelteknek, én nem )

De aki szerint ez lexikális tudás ... az valóban nincs megvilágosodva. Bármennyire is azt hiszi a 31-es, nincs megvilágosodva ...

Ennyi.

aug. 14. 15:15
 34/34 A kérdező kommentje:

Na de nincs senki, akinek hihetnétek és megcáfolhatnátok ... mert én nem vagyok.

Szóval ki tudhatná most, hogy mégis kinek a tudását vonnátok-e kétségbe, ha nincs kinek a tudását kétségbevonni?

De lehet hinni, ... akik nem szeretnének felébredni, higgyenek csak.

(Nem) Megvilágosodott emberek "nem hisznek."

aug. 14. 15:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!