Milyen egy megvilágosodott ember?
Megvilágosodott embernek nincs énje. Szóval mit írhatna egy megvilágosodott ember, ha őszintén ír neked? Nem ír magáról semmit.
Most már érted, hogy mivel beszélgetsz?
Szerinted mit jelent az a magyar szó, hogy ÉN ?
Miféle dologra értették azok akik megalkották ezt a szót?
Kedves kérdező!
Ha valóban megvilágosodtál, akkor leírnád a mai ember szavait, fogalmait használva, hogy mi a szenvedés, mi az oka és mi a megszüntetési módja? (nem valami másolására vagyok kíváncsi)
Én minden ezo-klubban találkoztam valakivel aki azt állította, hogy ő már megvilágosodott.
Miközben teljesen átlagos energiái voltak.
Egy megvilágosodott környezetében a szeretet végtelen energiáit lehet átélni.
Semmihez sem hasonlítható minőségben és mennyiségben.
Szándékos Bendegúz ... halvány fogalmad sincs az egóhalálról ???
15-ös, ez nincs így. A megvilágosodás után a totál semmi van.
Most hogy valaki nem akar megállni a megvilágosodás totál semmi előtti állapotánál, hanem a szeretetnél akar megállni, az az ő döntése, de az nem az út vége.
...
14-eshez: A szenvedés oka az, hogy az emberek a problémáikra összpontosítják a figyelmüket, ahelyett, hogy inkább semmire sem gondolnának.
Pontosan erről van szó ... a megvilágosodás nem a szeretet megadásáról szól, hanem az én haláláról, hogy az ember ne tudhasson szenvedni, s ez csak úgy oldható meg, ha egóhalált kap. Ahol már csak halál van, nincs élet.
Jól látod.
Halvány fogalmam sincs az egóhalálról !!!
Én még élek, és ezután is ezt szeretném folytatni.
Az egóhalált meghagyom neked.
Jó mulatást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!