Milyen egy megvilágosodott ember?
19-es, az ember nem egyik napról a másikra veszti el az énjét.
Ez egy nagyon hosszú folyamat.
Akkor is, ha valaki már nagyon a közelében jár.
Mert az én csak a legutolsó pilanatban ég el.
Az egó elvesztésének nincsenek "külső szemlélőknek" jelei.
Csupán segítségként írom neked kérdező:
Soha nem volt, jelenleg sincs és nem is lesz való én, éppen ezért nem is lehet elveszíteni.
Ezen felül a helyedben tartózkodnék olyan kijelentésektől, amilyeneket csak az tehet, aki már megtapasztalta az adott dolgot. A megvilágosodásról az embereknek lehet elképzelése, de csak az ismerheti, aki már megvalósította - függetlenül attól, hogy te mit gondolsz megvilágosodásnak.
Igen, ezt én is tudom ...
De fordítsunk: Nem értem én,
Nem gondolom azt, hogy igen, ezt én is tudom.
Figyelj.
Szerintem te teljesen megfigyelhetetlen dolgokról írsz.
Én például egyetlen gondolatodat sem értem.
Mikortól vannak ilyen gondolataid?
Én szerintem megvilágosodott vagyok.
Tudatosan élek, átgondolok mindent, empatikus vagyok, kedves, elégedett, gondolkodok a világ dolgain és önmagamon. Oh és tudok tudatosan álmodni, amikor szeretnék.
Bendegúz ... az Énnek nincsenek gondolatai.
Az elmének lehet gondolata ... akkor bukik meg a dolog, ha a gondolatot énnek hiszi az elme.
27-es ... te nagyon nem vagy megvilágosodott.
Akkor nem írnád azt, hogy szerintem.
A megvilágosodottak nem vallják magukat megvilágosodottnak. Ez az első szabály.
Igazad van, nem "szerintem".
Az vagyok!
"Most hogy valaki nem akar megállni a megvilágosodás totál semmi előtti állapotánál, hanem a szeretetnél akar megállni, az az ő döntése, de az nem az út vége."
A szeretet nem a végcél hanem a lélek alap állapota. Ha feloldottál mindent ez az állapot marad, mert ez a lélek.
Node ha te ezt mindenkinél ennyire jobban tudod, akkor miért kérdezed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!