Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Milyen bizonyíték van rá hogy...

Milyen bizonyíték van rá hogy a Föld gömb alakú és nem lapos?

Figyelt kérdés
Azt tanítják hogy a Föld gömb alakú, de nem bizonyítják semmivel, csak azért kell elhinni, mert azt mondja a tudomány és kész. Egy átlagember nem tudja magának otthon bebizonyítani, hogy a Föld gömb alakú épp ellenkezőleg, a Föld laposságát lehet tapasztalni. Nincs görbület, a Nap nem megy le hanem eltávolodik a folyók sem folynak felfelé. A Földről készült összes fotó manipulált, a Holdra szállás pedig köztudott, hogy kamu. Miért is kellene a mindenki által tapasztalt tények helyett a tudósoknak hinni, akik már annyi mindenben hazudtak az embereknek a történelemtől kezdve a covidig. Az hogy a Föld gömb és repül az űrben csak egy elmélet amit nem sikerült bizonyítani.
júl. 18. 20:13
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
81%

"Azt tanítják hogy a Föld gömb alakú"

Ilyet biztosan nem tanítanak sehol sem, ugyanis a Föld alakja geoid. Mondjuk, ha ellógtad az órákat, akkor nem is csoda, hogy nem tudod...

"Egy átlagember nem tudja magának otthon bebizonyítani"

Teljesen átlagos emberek, teljesen átlagos otthoni módszerekkkel, évszázadokkal az űrhajózás kora előtt rájöttek, hogy a Föld biztosan nem lapos...

júl. 19. 06:24
 22/39 anonim ***** válasza:
70%

Nezz Nasa live streamet abba k**vara latszik hogy nem lapos a Fold

Vagy toltsd le a Google Earth-ot

Vagy legyel urturista es allitsd magad Fold koruli palyara

júl. 19. 06:30
 23/39 anonim ***** válasza:
33%
júl. 19. 09:33
 24/39 anonim ***** válasza:
83%

Már az ókorban rájöttek, hogy a Föld gömb alakú (geoid), sőt Kolombusz is azért indult nyugat felé, hogy elérje Indiát.

Azt hitte, megtalálta. Ezért "indiánok" az amerikai benszülöttek.

júl. 19. 15:19
 25/39 anonim ***** válasza:
54%
Az aruhazakban foldgomboket arulnak nem pedig laposfoldeket
júl. 19. 16:34
 26/39 anonim ***** válasza:
74%

Kérdező! Ha anyira bíztos vagy hogy a föld lapos, akkor menj ki a szélére és csinálj egy fotót onnat, lássuk mi is, hogy milyen a föld széle, hogy néz ki ahol véget ér a föld. Még megyőzőbb lenne a dolog, ha egy élő videót csinálnál onnat.

A laposföld szélénél lévő országok lakósai miért nem csináltak már fotót, hogy lássa a többi ember is, hogy milyen? Vagy az összes ország a laposföld közepénél van, a szélénél meg egy nagy tenger? Tehát, van egy nagy korong. A közepébe egy rakás ország. Azt a rakás országot víz veszi körül, ami majd lecsorog a semmibe.

Én már voltam Peruba, innet nyugatra, majd amikor jöttem haza, nem vissza keletre jöttem, hanem ugyancsak nyagatra, és hazaértem. Mert körbe repültem a földet. A kiindulási ponttól mindig nyugatra mentem, és végül vissza jutottam oda, ahonnat elindultam.És láttam is a föld görbületét. De a szélét nem. Mert nincs széle. Mert nem lapos. Ennyi.

júl. 20. 15:54
 27/39 anonim ***** válasza:
69%
Olyan egyszerű azt állítani, hogy lapos a Föld, de mi a magyarázat az egyéb égitestekkel kapcsolatos jelenségekre? Napfogyatkozás? Áhh, csak Pista megint belenyúlt a kameréba. Csillagképek? Hazugság, azokat csak az égre vetítik a gyíkemberek. Földrajz, fizika, matematika? Távozz tőlem, sátán.😅
júl. 22. 16:11
 28/39 anonim ***** válasza:
67%
De ekkora hülyeséget hogy írhat, hogy azt tanítják, de nem támasztják alá????? Tisztán emlékszem már általános iskolában a hajókkal magyarázták, ahogy az előttem szólók közül is jó páran említették.... Ezek szerint valóban sokat nem tartózkodott az iskolában.... Vagy ennyire buta, vagy figyelemfelhívás, de egy biztos szimpatikus nem lett ettől a kérdéstől......
júl. 22. 19:26
 29/39 A kérdező kommentje:

Google Earth? Mert ugye ez egy hiteles Föld fotó:

[link]

Nincs hiteles fotó a Földről, az összes manipulált, ezt még a Nasa is elismerte:

[link]

Nem folyik le a semmibe, mert jégfal veszi körül. A laposföldet is körbe tudod utazni. Az meg gondolom "véletlen", hogy az ENSZ logója pontosan megegyezik a lapos föld 1893-ban megalkotott térképével

[link]

A hajó zoommal újra látható lesz azután is, hogy eltűnt horizonton, akkor hol a görbület?

https://www.youtube.com/watch?v=Gh-8LRlxrHs

"szimpatikus nem lett ettől a kérdéstől"

És ki nem sz@rja le bambika? Ez nem egy társkereső.

júl. 23. 14:15
 30/39 veszettkecske ***** válasza:
Lapos-földén mivel magyarázzák a gravitációt?
júl. 23. 14:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!