Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Milyen bizonyíték van rá hogy...

Milyen bizonyíték van rá hogy a Föld gömb alakú és nem lapos?

Figyelt kérdés
Azt tanítják hogy a Föld gömb alakú, de nem bizonyítják semmivel, csak azért kell elhinni, mert azt mondja a tudomány és kész. Egy átlagember nem tudja magának otthon bebizonyítani, hogy a Föld gömb alakú épp ellenkezőleg, a Föld laposságát lehet tapasztalni. Nincs görbület, a Nap nem megy le hanem eltávolodik a folyók sem folynak felfelé. A Földről készült összes fotó manipulált, a Holdra szállás pedig köztudott, hogy kamu. Miért is kellene a mindenki által tapasztalt tények helyett a tudósoknak hinni, akik már annyi mindenben hazudtak az embereknek a történelemtől kezdve a covidig. Az hogy a Föld gömb és repül az űrben csak egy elmélet amit nem sikerült bizonyítani.
2024. júl. 18. 20:13
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
81%
Mi azt tanultuk, hogy geoid alakú, nem gömb.
2024. júl. 18. 21:33
 12/39 anonim ***** válasza:
75%
Lehetne már szeptember, hogy az ilyen idétlen kérdések száma kicsit csökkenjen, bár a kérdező ahogy látom inkább suli mellé jár nem sok esze van.
2024. júl. 18. 21:48
 13/39 Thunderfairy ***** válasza:
72%
Laposföldesnek ne bizonygassunk. Úgyse hiszik el. Nem véletlenül fogadják el széles körben a gömb alakot. Azt is bizonyítania kellet egyszer valakinek. Mármint a gömb alakot.
2024. júl. 18. 22:00
 14/39 anonim válasza:
85%
ahogy az elottem levok is mondtak a fold gomb alakusagat a holdfogyatkozasok bizonyitjak, amik soran a fold arnyekat latjuk az adott egitesten es az kor alaku. egyebkent a gomb alak sem teljesen igaz mert a sarkoknal (eszaki, deli) kicsit osszebb van nyomba de ettol fuggetlenul meg mindig kozelebbi a kor mint a lapossag. de ha nem hiszed el allj ki ausztria partjaira, kuld el egy haverod braziliaba hajoval es keptelenseg lesz vegig kovetni az utjat meg egy urtavcsovel is ugyanis a fold GOMB alaku a hajo pedig el fog tunni a gorbuletek miatt.
2024. júl. 18. 22:24
 15/39 anonim válasza:
44%
14es vagyok es az ausztria AUSZTRALIA akart lenni
2024. júl. 18. 22:24
 16/39 anonim ***** válasza:
77%

Idézném a kikezdhetetlen érvet:

"mert azt mondja a tudomány és kész." Ha lenne bármiféle halványlila fingrólszakadt fogalmad a tudományról, akkor talán p = 0.92 valószínűséggel azt is megértenéd, hogy miért.

2024. júl. 18. 22:42
 17/39 anonim ***** válasza:
56%

Egy egyszerű földi halandó, tulajdonképpen egyikre sem talál bizonyítékot.

Konklúzió: a Matrixban élünk mind.

2024. júl. 18. 22:59
 18/39 anonim ***** válasza:
75%

Unalmas már nagyon ez a fajta trollkodás.

Ha hiányzik neked ez a fajta figyelem, legalább próbálj némi fantáziát vagy humort beletolni.

2024. júl. 18. 23:06
 19/39 Darius- ***** válasza:
17%
A Nap kerek, a Hold is, a Föld is, de nagy mérete miatt nem érzékelhető az ív. A görbületet én láttam magas hegyen. A holdraszállás szerintem sem igaz. A covid-ról is sok mindent eltitkoltak. Épp nemrég nevezte Ursula-t gyilkosnak egy képviselő az Európai Parlamentben. Szerintem igaza volt.
2024. júl. 18. 23:14
 20/39 anonim ***** válasza:
52%
2024. júl. 19. 00:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!