Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mikor és miből jöttél rá,...

Mikor és miből jöttél rá, hogy plejádi fényküldött vagy?

Figyelt kérdés
júl. 17. 17:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ez a lélek eredet téma olyan dolog véleményem szerint, amit nem könnyű megállapítani. Szerintem többen vannak olyanok, akik ezt hiszik magukról, mint akik valóban azok. De ez egy nagyon jó téma. Ez egy jó tervnek tűnt annak idején, hogy leszületnek ide máshonnan is lelkek, de szemmel láthatóan nem hozta meg a remélt eredményt. A Föld sajnos nem igazán vált jobb hellyé.
júl. 17. 19:27
 12/18 anonim ***** válasza:
68%

Találkoztam egy lánnyal Peruban. Mayan-nek hívták. Geológus volt fent az Andok hegységben egy bányászati expedíció tagjaként, én meg mint egyszerű, tiszteletlen turista begyalogoltam a táborukba.

Úgy éreztem, mintha szavak nélkül is tudná, mit gondolok. Azt mondta léteznek, végig igazam volt. Először nem tudtam mire gondol, de aztán kimondta: a plejádi fényküldöttek és én is az vagyok. Nagyon jó érzéssel töltött el. Egész éjjel beszélgettünk, Mayan elmondta, vannak mások is a Földön. Hozzám hasonlók. Másnap Mayan elment és én itt maradtam.

Néha felnézek az égre, tudom, hogy nem vagyok egyedül.

júl. 17. 19:36
 13/18 anonim ***** válasza:
50%
Egyszer véletlenül leejtettem egy szelet szalámit, és az felragadt a plafonra.
júl. 17. 20:02
 14/18 anonim ***** válasza:
57%
Én csak egy szerencsétlen lúzer vagyok! :)
júl. 17. 21:03
 15/18 anonim ***** válasza:
75%

nekem is felnyitották a 3. szemem! viszont nekem a seggemen van a 3. szemem és azóta sz@r a látásom!

júl. 18. 00:19
 16/18 anonim ***** válasza:
66%
Én úgy jöttem rá, hogy nappal a fényben látok, este a sötétségben pedig nem. Mikor ezt észrevettem már gyanakodtam, de még nem voltam benne biztos. Így fogtam egy ásót és hetekig ástam. Mikor rájöttem hogy képtelen vagyok eljutni a sötétségbe, már biztosan tudtam hogy plejádi fényküldött vagyok. Azóta sajnos félek becsukni a szemem, mert akkor sötét van és félek hogy a plejádi fényistenek megbüntetnek. Azóta már feladatot is kaptam tőlük. Tükrökkel fényt bányászok, hogy esténként minden hűtőben legyen fény amikor kinyitják. Megtiszteltetés ez a feladat. Talán egyszer felemelkedek és lehetek libikóka!
júl. 18. 00:20
 17/18 anonim ***** válasza:
53%
Én szíriuszi vagyok, annak idején üldöztek a kommunisták!
júl. 18. 04:44
 18/18 Kólauborkával ***** válasza:
33%
Én gyíkember kell, hogy legyek, mert van egy lábatlan gyík a lábaim között. Igaz, csatában elveszthette az egyik szemét, de ez nem zavarja küldetésében.
júl. 18. 07:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!