Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mikor és miből jöttél rá,...

Mikor és miből jöttél rá, hogy plejádi fényküldött vagy?

Figyelt kérdés
júl. 17. 17:28
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
71%
Mi más lennék?
júl. 17. 17:42
 2/18 anonim ***** válasza:
64%
Én még nem jöttem rá.
júl. 17. 17:47
 3/18 anonim ***** válasza:
65%
Mikor megugattak a kutyák megvilágosultam
júl. 17. 18:23
 4/18 A kérdező kommentje:
Komolytalan válaszok nem érdekelnek! Az érdekel, hogy milyen jelei vannak, ha valaki plejádi fényküldött.
júl. 17. 18:26
 5/18 Jól van ez így? válasza:
32%
A tv elszáll, kidurrognak a képcsövek, eltűnik a mobiltelefon.
júl. 17. 18:34
 6/18 anonim ***** válasza:
58%
Onnan, hogy egyszer Harcos Csirkétől privát üzenetet kaptam, és éppen akkor égett ki egy villanykörte. Azt mondtam, ilyen véletlen nem lehet, és ahogy elmélyedtem a dolgokban, minden világossá vált.
júl. 17. 18:34
 7/18 A kérdező kommentje:
Engem nem érdekel, hogy milyen gyengéd érzelmek fűznek téged harcos csirkéhez, hogy minden kérdés alá odaírod a nevét, de ha nem tudsz értelmesen válaszolni a kérdésemre, csak görgess tovább.
júl. 17. 18:39
 8/18 anonim ***** válasza:
57%
Kérdező, miért várod el épeszű emberektől, hogy szellemi fogyatékos kérdésre komoly választ adjanak? Bevetted mar a gyógyszereidet? Vagy be vagy tepve?
júl. 17. 19:01
 9/18 anonim ***** válasza:
72%
Mindig éreztem, hogy nincs valami rendben velem. Furcsa álmaim voltak az előző életemből és időnként érzem egy entitás jelenlétét a környezetemben. Voltam látónál, aki felnyitotta a 3. szemem és ráébredtem a küldetésemre. A Fiastyúk csillagképből érkező plejádi fénymunkás vagyok. Ha kérdésed van, írj privátot.
júl. 17. 19:04
 10/18 anonim ***** válasza:
25%
Bele volt írva a születési anyakönyvi kivonatomba :P
júl. 17. 19:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!