Alvajáró lennék?
Figyelt kérdés
Nagyon furcsa eset történt velem az éjjel. Álmomban az egyik ismerősöm megkért,hogy adjak neki valamit,én pedig fel is keltem igazából,ki is mentem a konyhába,ekkor észleltem,hogy ez mind nem valóság.. Éjfél volt,így kicsit be is paráztam,aztán gyors visszafeküdtem.2024. jún. 15. 15:14
2/10 A kérdező kommentje:
Azt a részét igen,de a többit nem,mert felnéztem a netre,még válaszoltam az egyik üzenetemre is.
2024. jún. 15. 16:08
4/10 anonim válasza:
Azt mondtad kimentel a konyhaba aztan visszafekudtel aludni, akkor mikor mentel a netre? Milyen baromsagokat hordasz itt ossze-vissza?
5/10 anonim válasza:
Nem, mert az alvajárók nem kelnek fel általában. Csak nagyon ritka esetben, ha megijednek például. Szerintem csak valami spontán zavar lehetett. Felkeltél, de még kómás voltál. Velem már nagyon sokszor volt ilyen. Volt, hogy teljes mértékben emlékeztem is rá, átmentem egyik szobából a másikba aludni. Aztán rám fogták, hogy alvajárok, amikor egyértelműen ébren voltam. Hogy miért döntöttem úgy, azt nem tudom.
6/10 A kérdező kommentje:
4
Nem írtam sehol,hogy el is aludtam.
Visszafeküdni,vagy vissza aludni teljesen más.
2024. jún. 15. 17:39
7/10 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodtam ☺️ még nem fordult ilyen elő velem,de akkor ezek szerint nem kell megijedni .
2024. jún. 15. 17:40
9/10 anonim válasza:
Ez nem alvajárás, csak az agy nem egyszerre ébred fel, hanem a különböző részei kissé eltérő időben. Ez okozza azt is, mikor az ember álmában beszél, akkor is vannak már az agynak olyan régiói, amik már nem alszanak, ezért képesek kontrollálni a beszédképző szerveket.
Nagy fáradtság vagy stressz idején gyakoribb az ilyesmi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!