Szerintetek létezhet az, hogy a bolygók és a csillagok állása befolyásolja azt, hogy kivel leszel boldog?
Figyelt kérdés
Tehát ha pl én 1996.08.14-én születtem, akkor kellene találnom egy olyan valakit, aki pont ugyanezen a napon született, mert ilyenkor a bolygók és a csillagok együttállása megegyezik egy másik ilyen időpontban születettel?
Ti láttok ebben valamit?
máj. 29. 12:44
2/9 anonim válasza:
Nem kell ugyanazon a napon születni, de én hiszem hogy az emberek születési képlete lehet kompatibilis vagy nem egymással.
3/9 anonim válasza:
Ha ez igaz lenne, akkor az univerzum összes bolygója és csillaga szarul állt, mikor én születtem!
4/9 anonim válasza:
Rátalált a gyakorira valami ezoterikus klub?
Még egy ilyen kérdést el kell olvasnom akkor nem tudom mit csinálok már..
6/9 anonim válasza:
Az emberi szervezetre még az se hat már manapság hogy napkeltével keljen éjszaka aludjon. A menstruációt se befolyásolja.
Az ennél komplexebb hálozatosabb dolgokra mint szoc.kapcsolatokatok, akkor pláne nincs semmilyen hatással.
7/9 anonim válasza:
#6 nekem befolyásolja a Hold a menstruációm, mindig teliholdkor jön meg
8/9 anonim válasza:
Ez a sorstól függ, nem a csillagoktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!