Hiszel a sorsban?
Figyelt kérdés
Hiszel abban, hogy a születésünkkor már előre meg van írva, meddig fogunk élni?2024. máj. 19. 22:08
22/28 anonim válasza:
"Sajnos igen és ez félelmetes"
Engem megnyugtat. Nekem ponthogy ad némi biztonságérzetet.
[ 11. vagyok. ]
23/28 anonim válasza:
*Hogy valahova tartozom, és előbb-utóbb ott kötök ki azon a munkahelyen. Ha egy nagyon nagy hurkot leírva, még akkor is. (nem lehet véglegesen elszúrni, mert kötött a pálya.)
24/28 anonim válasza:
*Najó,de. El lehet. Nem tudom, milyen arányú a szabadakaratunk, hány százalék az életünkben, életutunkban, sorsutunkban hány %
25/28 anonim válasza:
*pl ha valaki egy nagy kitérővel pl "rossz" képzésre iratkozik be, nem arra, amelyikre hivatott, évekig azt csinálja, ami nem az eredeti, végső terv, még vissza tudhat pl talán váltani arra, ahol azokat az embereket ismeri meg, akikkel tervben volt, meg még pl nem adja be esetleg időben az álompozíciójára a helyet, pedig érzi, hogy 'most oda bejutna', csak vagy későn veszi észre az adott hirdetést, mondjuk mert depis volt,és X napig nem nézte, vagy annyira fullos motivációs-levelet akar írni, hogy bele se mer kezdeni, és így lemarad arról az állásról, jelentkezésről.
26/28 anonim válasza:
Addig, amig a tudatalatti tudatossá nem valik, a tudatalatti fogja iranyitani az életed es te sorsnak fogod hivni
27/28 anonim válasza:
26-os, de a tudatosat is hívhatom a sorsnak. :) [Felpontoztalak amúgy. :) ]
28/28 anonim válasza:
90%-ban a tudatalatti irányítja az az életünket, vagyis az ami gyerekkorunk óta bele van programozva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!