Hiszel a sorsban?
Én is úgy vagyok, hogy meddig tart, meddig éljük meg, mennyit élünk meg belőle, nincs megszabva.
De pl szoktak lenni rossz előérzetek,hogy ne menjen valaki erre-vagy arra. pl ha valaki a rossz megérzés ellenére is elmegy valahova, ahova már ki van fizetve minden, akkor akár érheti nemjó dolog is talán sajnos.
De szóval van továbbtervezve is potenciálisan, én úgy gondolom.
Pl a vonalzón akkoris megvan a további beosztás 30 centiig, ha te csak 7 centiig húzod a csíkot.
Meg pl életveszélyes balesetes emberke volt már, hogy olyat mondott, hogy eldönthette, hogy visszajön-e, folytatja-e, vagy ott marad a Mennyben, vagy ahová került, szóval felajánlották neki a döntést.
---
Én amúgy abban hiszek, hogy vannak ilyen fix csomópontok, amik mindenképpen be vannak tervezve, és hogy azok között hogy lavírozunk el, az ránk van bízva. Pl két pontot is összeköthetsz egyenes vonallal, meg úgyis, hogy ilyen kunkorokat írsz le.
Picit lehet ellentmondásos lesz, de:
abban nem hiszek, hogy minden meg van előre írva, abban viszont igen, hogy minden okkal történik, és nincsenek véletlenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!