Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hiszel a sorsban?

Hiszel a sorsban?

Figyelt kérdés
Hiszel abban, hogy a születésünkkor már előre meg van írva, meddig fogunk élni?
2024. máj. 19. 22:08
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
83%

Én is úgy vagyok, hogy meddig tart, meddig éljük meg, mennyit élünk meg belőle, nincs megszabva.

De pl szoktak lenni rossz előérzetek,hogy ne menjen valaki erre-vagy arra. pl ha valaki a rossz megérzés ellenére is elmegy valahova, ahova már ki van fizetve minden, akkor akár érheti nemjó dolog is talán sajnos.

De szóval van továbbtervezve is potenciálisan, én úgy gondolom.

Pl a vonalzón akkoris megvan a további beosztás 30 centiig, ha te csak 7 centiig húzod a csíkot.

Meg pl életveszélyes balesetes emberke volt már, hogy olyat mondott, hogy eldönthette, hogy visszajön-e, folytatja-e, vagy ott marad a Mennyben, vagy ahová került, szóval felajánlották neki a döntést.

---

Én amúgy abban hiszek, hogy vannak ilyen fix csomópontok, amik mindenképpen be vannak tervezve, és hogy azok között hogy lavírozunk el, az ránk van bízva. Pl két pontot is összeköthetsz egyenes vonallal, meg úgyis, hogy ilyen kunkorokat írsz le.

2024. máj. 19. 23:26
 12/28 anonim ***** válasza:
* ott a "ki van fizetve minden"-es résznél konkrét eset volt a fejemben, nem saját, a rádióban hallottam, majd lehet,hogy leírom.
2024. máj. 19. 23:30
 13/28 anonim ***** válasza:
*ja és a vonalzónál talán mégis oda kellett volna írnom, hogy 30 centtig,vagy tovább. Mert szerintem végülis végtelen is lehet akár.
2024. máj. 19. 23:32
 14/28 anonim ***** válasza:
77%

Picit lehet ellentmondásos lesz, de:

abban nem hiszek, hogy minden meg van előre írva, abban viszont igen, hogy minden okkal történik, és nincsenek véletlenek.

2024. máj. 19. 23:58
 15/28 anonim ***** válasza:
38%
Persze. Van rá szavunk, ennélfogva létezik.
2024. máj. 20. 05:51
 16/28 anonim ***** válasza:
76%
Nem hiszek benne. Azt vallom, hogy minden embernek szabad akarata van, tehát mindenki maga hoz döntést élete minden pillanatában. A sors ezt a szabad akaratot tenné semmissé.
2024. máj. 20. 09:18
 17/28 anonim ***** válasza:
51%
#15 a rézfaszú bagolyra is van szavunk meg az unikornisra is.
2024. máj. 20. 10:05
 18/28 anonim ***** válasza:
33%
17# a szelllemre is, és léteznek.
2024. máj. 20. 10:31
 19/28 anonim válasza:
60%
Én abban hiszek, hogy minden előre meg van írva. A "szabad akaratot" hatalmas baromságnak tartom.
2024. máj. 20. 12:47
 20/28 anonim ***** válasza:
37%
Nem, nincs ilyen.
2024. máj. 20. 14:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!