Alvási paralízis lehetett, vagy más?
"Van ilyen, hogy csak úgy mozognak tárgyak?"
Nincs.
"Azóta is próbálom kideríteni, mi lehetett ez."
Felesleges fáradozás. Ha nem szokásos mesélő története, akkor nehéz volt a vacsora.
"Tegnap éjjel felébredtem, furcsán megborzongtam."
Hatásosnak tűnő indítás, csak ritkábban kellene így kezdeni a meséket. Folytatás is elég sablonos már.
Hasonlit, de akkor nem tudsz mozogni
Nekem volt olyan hogy azt almodam, hogy alszok, es az almomban volt paralizisem, szenvedtem hohy vegre felebredjek, utana jarkaltam a szobaba, de még ezt is almomban, majd kesobb rendesen felebredtem :D
Alvásparalizisnél ha akarnál sem tudnál mozdulni.
Nem lehetséges, hogy a szék túlságosan könnyen fordul es esetleg ugy volt rakva hogy az épület apro rezgésétől magátol elmozdult? Nálunk pl rezeg, zörög a vitrin üveg, ha elmegy a közelben egy vonat. Ilyen rezgésre gondoltam.
Amugy para amit írsz, mert a szobámban is van egy forgószék és mindig attol félek, hogy vagy megforul, vagy egyszer azt látom majd, hogy ül benne "valalki".
Ezért mindig szigoruan ügyelek rá, hogy az asztal felé legyenfordulva éjszaka. Még nem volt vele gond..
Nekem is volt paralízis ,de én nem tudtam megmozdulni előszőr. Mintha kívülről hallottam volna a saját szuszogásom és a testem beton lett volna. Mondtam magamnak mozdulj már meg ébren vagy, mozduj meg gyerünk. És egyszer láttam magam kívülről.
Ha felébredtél és úgy láttad mozogni a széket , akkor nem alvásparalízised volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!