Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Alvási paralízis lehetett,...

Alvási paralízis lehetett, vagy más?

Figyelt kérdés
Tegnap éjjel felébredtem, furcsán megborzongtam. Már félig nyitva volt a szemem és láttam, hogy az íróasztalomnál lassan körbefordul a székem. Nagyon megijedtem, elkezdett nagyon dobogni a szívem, nem mertem megmozdulni sokáig és tuti, hogy ébren voltam. Azóta is próbálom kideríteni, mi lehetett ez. Szokott lenni lidércnyomásom, de még sosem volt ilyen. Mi történhetett? Van ilyen, hogy csak úgy mozognak tárgyak?
máj. 7. 14:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
84%
Nekem viszonylag gyakran szokott alvásparalízisem lenni, és igen, nagyon hasonlít ahhoz, amit leírtál. Legközelebb ha ilyen van, tartsd csukva a szemed (nekem ez megelőzi a halucinációkat) és próbálj meg bármerre mozdulni (oldalra forogni, felülni stb)
máj. 7. 14:53
 2/12 Szervizmérnök úr ***** válasza:
10%

"Van ilyen, hogy csak úgy mozognak tárgyak?"

Nincs.

"Azóta is próbálom kideríteni, mi lehetett ez."

Felesleges fáradozás. Ha nem szokásos mesélő története, akkor nehéz volt a vacsora.

"Tegnap éjjel felébredtem, furcsán megborzongtam."

Hatásosnak tűnő indítás, csak ritkábban kellene így kezdeni a meséket. Folytatás is elég sablonos már.

máj. 7. 16:28
 3/12 A kérdező kommentje:
Azt hiszel, amit akarsz.
máj. 7. 17:35
 4/12 anonim ***** válasza:
74%
Sajnos alvásparalízisem nekem is volt már, az nem ezo kategória. Kivagy idegileg?
máj. 7. 17:38
 5/12 A kérdező kommentje:
Nem igazán, semmi gond nincs olyan, és általában 17 kor eszek vacsorát, azt is könnyű ételt.
máj. 7. 17:40
 6/12 anonim ***** válasza:
79%

Hasonlit, de akkor nem tudsz mozogni

Nekem volt olyan hogy azt almodam, hogy alszok, es az almomban volt paralizisem, szenvedtem hohy vegre felebredjek, utana jarkaltam a szobaba, de még ezt is almomban, majd kesobb rendesen felebredtem :D

máj. 7. 22:28
 7/12 anonim ***** válasza:
77%

Alvásparalizisnél ha akarnál sem tudnál mozdulni.

Nem lehetséges, hogy a szék túlságosan könnyen fordul es esetleg ugy volt rakva hogy az épület apro rezgésétől magátol elmozdult? Nálunk pl rezeg, zörög a vitrin üveg, ha elmegy a közelben egy vonat. Ilyen rezgésre gondoltam.

Amugy para amit írsz, mert a szobámban is van egy forgószék és mindig attol félek, hogy vagy megforul, vagy egyszer azt látom majd, hogy ül benne "valalki".

Ezért mindig szigoruan ügyelek rá, hogy az asztal felé legyenfordulva éjszaka. Még nem volt vele gond..

máj. 8. 12:45
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt paralízis ,de én nem tudtam megmozdulni előszőr. Mintha kívülről hallottam volna a saját szuszogásom és a testem beton lett volna. Mondtam magamnak mozdulj már meg ébren vagy, mozduj meg gyerünk. És egyszer láttam magam kívülről.

Ha felébredtél és úgy láttad mozogni a széket , akkor nem alvásparalízised volt.

máj. 8. 16:31
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem alvásparalizis. Ahogy előttem is írták, olyankor nem tudsz mozogni. Én majdnem megfulladtam, levegőt sem kaptam, beszélni sem tudtam. Szerintem te felébredtél az éjjel, és egy paranormális (szellem vagy akármi lehetett ott) tevékenységet tapasztaltál.
máj. 8. 21:17
 10/12 A kérdező kommentje:
Én tudtam volna mozogni, ha akarok, de nem mertem, féltem. Csak pislogtam, meregettem a szememet, mert nem hittem el, amit látok. Tényleg ijesztő élmény volt, nehezen térek ki a dologból.
máj. 8. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!