Volt olyan, hogy arra ébredtem éjjel, hogy nagyon lezsibbadt a kezem, és akármennyire is fel akartam emelni, nem mozdult meg. Ez az oxigénhiány miatt lehetett, vagy alvási paralízis? Esetleg valami más?
Figyelt kérdés
Hogy mi az alvási paralízis : [link]
A másik kérdés, hogy egyáltalán el lehet-e feküdni annyira egy végtagot, hogy teljes legyen az érzéskiesés, és mozdíthatalan legyen? Ilyenkor ugyanis a másik kezemmel megfogtam, és nagyon rémisztő volt, mert teljesen idegen testnek érzékeltem, meleg volt, puha, de nem éreztem, hogy hozzám tartozna. Később erőteljes zsibbadás, majd fokozatosan mozgathatóbb lett.
2009. márc. 3. 20:04
1/6 anonim válasza:
Ez nem alvásparalizis,csak simán elfeküdted..velem is volt már ilyen:-)Az alvásparalizis nem ilyen,ez cska egy sima zsibbadás volt,előfordul,természetes.
2/6 anonim válasza:
Velem ez előfordul néha, mikor úgy alszom, hogy a fejem alatt van a kezem. Vállból még fel tudom emelni, de az alkarom csak fityeg, mintha nem is hozzám tartozna. De aztán visszatér belé az élet...
3/6 anonim válasza:
Az a vicces mikor éjjel felébredek és látom ott egy kéz, és ugye nem érzem, hogy az enyém :D Kicsit meg szoktam rémülni xD
4/6 A kérdező kommentje:
Csak olyan morbid volt, hogy megérintettem, és mintha egy tök idegen test lenne.. áá
2009. márc. 3. 21:35
5/6 anonim válasza:
Csak zsibbadás. Amikor először történt velem ilyen, állatira beparáztam, hogy: úristen lerohad a kezem!! Persze csak miután rájöttem, hogy az az élettelen izé hozzám tartozik. Most már csak gyorsan átmasszírozom és utána működik, bár nem kellemes érzés :D
6/6 anonim válasza:
Az alvásparalízis sokkal rosszabb. Nekem többször volt. Lebénult mindenem de elkezdtem ellene küzdeni és sikerült elmulasztani. Egyszer hagytam, hogy továbbmenjen, mert kiváncsi voltam. Mindenféle színeket láttam és nagyon erős félelmet éreztem. Tovább nem ment, mert ösztönösen küzdöttem ellene. Ez csak egyszerű zsibbadás, ami neked volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!