Ez valamilyen alvási paralizis lehetett?
Soha nem volt alvási paralizisem/lidércnyomásom és ezt sem tudom hogy az volt-e
Egyik nap azt álmodtam hogy valamilyen iskolai lövöldözés volt, én meg egy csoport gyerekre vigyáztam éppen. Amikor hallottuk hogy lövöldözés van befutottunk a wcbe elbújni és gyorsan felhívtuk a rendőröket, ők azt mondták hogy sajnos nem fognak kiérni időben. Ezután kb 5 percen át figyeltem az ajtót és amikor nyitódott a kilincs, felkeltem és az volt a fejemben hogy elfogtak és nem bírok mozdulni mert le vagyok kötözve de ugye így a korom sötétben. És egyszer csak azt éreztem hogy valaki elkezdi nyomni ezerrel a hasam és a mellkasom. Erre feltudtam kelni teljesen és végre mozogtak a kezeim és mondom hogy jól van ez csak a macska volt, ő szokott esténként néha rámászni a hasára és akkor ilyen (megjegyzem még az is rémlik hogy utána leugrott rólam és odament az ágy végébe)
Csak hát reggel amikor felkeltem akkor vettem észre hogy az ajtó be volt csukva és a macska nem volt egyáltalán a szobában.
Bocsi kicsit hosszú lett
Nekem ez így nagyon para volt és nem tudom hogy mi is történhetett
Szerintem is az volt, de szerencsére ez még az enyhébb fajtának tűnik.
Férjemnek volt ilyen, akkor mesélte, mikor összejöttünk, hogy szerinte nála szellem lakik, ami éjszaka megbénította.
Kicsit furcsának találtam a sztorit, de elsiklottam felette, aztán pár év múlva olvastam hasonló (sötét sarokban megbújó szörny) sztorikat alvási paralízist átélt emberektől, nem is egyet, és ledöbbentem, hogy mennyire hasonló dolgokat hallucinálnak ilyenkor az embereket.
Azóta már a gondolattól is rettegek, hogy egyszer én is így járhatok...
U.i.: egyszer egy baleset után bemorfiumoztak, na attól is hihetetlen, hogy miket hallucináltam, semmi másra nem is emlékszem, csak a képzelődéseimre és az okozott halálfélelemre, nagyon nem szeretnék több hasonló élményt...
Tök durva, hogy mennyi embernek volt és hogy mennyien mesélnek el nagyon hasonló sztorikat.
Ez vajon miért alakulhatott ki az evolúció folyamán?
Na ez egy durva álom, és aztán ami utána történt, az még durvább! Nem vagyok szakértő ebben az alvási paralizis dologban, de az általam olvasott könyvek alapján, úgy gondolom, hogy itt valószínűleg egy entitásról vagy egy energiáról van szó, ami nem tudott továbblépni.
Az álom nem csak egyszerű álom volt. Lehet, hogy egy előző életed emlékére emlékeztél vissza, és azzal a félelemmel ébredtél fel. Aztán jött ez az energikus lény, amelyik talán csak kommunikálni akart veled.
Egyébként, ha igazán aggódsz miatta, én javasolnám, hogy tisztítsd meg a szobád energiáit és segítsd elvezetni ezt a lényt a fény felé.
Ne hagyd, hogy az ilyen élmények elrettentsenek vagy megijesszenek! Az univerzum tele van csodákkal, és minél többet tudunk róluk, annál jobban tudunk velük bánni. Hajrá és ne félj! 🌌🔮
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!