Macskának lehet trükköket tanítani? Nektek sikerült valamilyet?
Figyelt kérdés
2023. jún. 2. 19:51
2/12 anonim válasza:
Igen, a pacsi megy. Nyilván van olyan macska amelyik többet is tud.
3/12 anonim válasza:
Az én macskáim tudnak ülni és pacsit adni. Nehezebb volt megtanítani őket, mint a kutyámat, de elegendő mennyiségű jutalomfalat és türelem meghozta a gyümölcsét.
5/12 anonim válasza:
Szintén a pacsit tanítottam meg, ez megy. :D tovább már nem mentem.
6/12 anonim válasza:
Ha mondom neki hogy hopp, akkor oda ugrik fel ahova mutatok
Ki tudja nyitni a házban az ajtókat
7/12 anonim válasza:
Ül, fekszik, pacsi, karomba ugrik, másszon le rólam, ilyesmik mentek kézjelre. 2 cicám volt, tesók voltak. Sajnos amelyiket trükkökre lehetett tanítani, már nem él, ő nagyon bújós, mindenkivel kedves cica volt, folyton dajkálni kellett. A másik viszont abszolút semmire nem volt tanítható sosem, ő antiszociális típus, simizni is csak akkor lehet, ha olyan kedve van. Szóval erősen macskafüggő, hogy melyik tanítható.
8/12 anonim válasza:
Lehet őket tanítani, de nehezebb mint a kutyákat. Nem azért, mert butábbak a cicák, csak a kutyusokkal ellentétben a legtöbb macsek nem vágyik elismerésre :D
9/12 anonim válasza:
És ha el hagyjátok a jutalomfalatot, utána is megcsinálja, ül?
10/12 anonim válasza:
A mi macskánk húzóckodni tud a szék háttámláján.
Persze jutifaliért.
Mókás nagyon ahogy az első két mancsával húzóckodik.
Jutalomfalat nélkül esze ágában nincs megcsinalni a mutatványt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!