Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Kivel tortent mar meg a...

Kivel tortent mar meg a vonzastorvenye?

Figyelt kérdés
tudnatok meselni?

#vonzástörvénye #hiszekbenne
2024. máj. 5. 18:06
 1/9 A kérdező kommentje:
en tokre hiszek benne
2024. máj. 5. 18:16
 2/9 anonim ***** válasza:
48%

1. törvény: Alapból azt vonzod amire spirituálisan szükséged van

2. trükkökkel ezt ki lehet kerülni, de aztán majd egybe fog a nyakadba borulni egyszer minden.

Jó mulatást!

2024. máj. 5. 18:59
 3/9 anonim ***** válasza:
28%
Velem is folyton. Érettségin. Vagy pl ahol lakást vettem. Ez kvantumfizikailag alátámasztott hatás, tehát bizonyosan létezik
2024. máj. 5. 19:24
 4/9 A kérdező kommentje:

velem is mar

sokszor olyanok hogy “random a semmibol” gondolom valmire es megtortenik

vagy pl meg 22-ben nagyon megszalott voltam egy fiuert meg le is irtam lapra asszem es most megkaptam.

ilyen dolgok…

2024. máj. 5. 19:28
 5/9 A kérdező kommentje:
nagyon sok hasonlo tortent mar ilyen velem,ezert hiszek mar benne teljesen
2024. máj. 5. 19:29
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha törvény, akkor mindenkivel megtörtént.

De Te talán inkább arra vagy kíváncsi, milyen esemény az, amire rá tudod húzni ezt a narratívát. Ha szeretnénk valamit, akkor tudatsan, tudat alatt is teszünk érte. Hogyan állapítod meg, hogy a vonzás törvénye ez, és nem a Te tevékenységed eredménye?

Illetve tekintve, hogy sok vágyunk teljesül, nem torzítja a tapasztalatot, hogy csak abba látunk bele a törvényszerűséget, amikor teljesülnek a vágyaink?

2024. máj. 5. 20:56
 7/9 anonim ***** válasza:

Olyan dolgokat értem el ezzel a módszerrel és még más spirituális módszerekkel amit normál ember soha az életében.

Tudatosan használom már mivel rájöttem a gyakorlati módszer lényegére hogy azok a dolgok amiket szeretnék hogy az életembe megvalósuljon ezáltal létrejöjjön az Univerzum szövetében.

2024. máj. 6. 00:17
 8/9 anonim ***** válasza:

6-os, igazad van szerintem.

A kérdező azt írta, hogy még egy fiút is megkapott. Azt nem írta hogy ez mennyire lett komoly kapcsolat, de maradva ennél a párkapcsolati témánál, én teljes bizonyossággal állítom, hogy nincs az a vonzás törvénye, amely úgy alakítaná a sorsomat, hogy én nőket "kapjak meg".

Szerintem már eleve volt köztük valami, gondolom már ismerték egymást, ez az említett fiú meg a kérdező. Meg a nőknek általában sokkal könnyebb megkapniuk valakit, mint fordítva véleményem szerint.

De azért nem zárom ki, hogy létezik ez a vonzás törvénye az élet bármely területén. Én egyébként ezoterikus szemléletű vagyok, csak megpróbálom a helyén kezelni ezt a témát meg más ezoterikus közhelyeket is.

2024. máj. 6. 13:02
 9/9 anonim ***** válasza:
Mindennel
2024. máj. 7. 00:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!