Kivel tortent mar meg a vonzastorvenye?
1. törvény: Alapból azt vonzod amire spirituálisan szükséged van
2. trükkökkel ezt ki lehet kerülni, de aztán majd egybe fog a nyakadba borulni egyszer minden.
Jó mulatást!
velem is mar
sokszor olyanok hogy “random a semmibol” gondolom valmire es megtortenik
vagy pl meg 22-ben nagyon megszalott voltam egy fiuert meg le is irtam lapra asszem es most megkaptam.
ilyen dolgok…
Ha törvény, akkor mindenkivel megtörtént.
De Te talán inkább arra vagy kíváncsi, milyen esemény az, amire rá tudod húzni ezt a narratívát. Ha szeretnénk valamit, akkor tudatsan, tudat alatt is teszünk érte. Hogyan állapítod meg, hogy a vonzás törvénye ez, és nem a Te tevékenységed eredménye?
Illetve tekintve, hogy sok vágyunk teljesül, nem torzítja a tapasztalatot, hogy csak abba látunk bele a törvényszerűséget, amikor teljesülnek a vágyaink?
Olyan dolgokat értem el ezzel a módszerrel és még más spirituális módszerekkel amit normál ember soha az életében.
Tudatosan használom már mivel rájöttem a gyakorlati módszer lényegére hogy azok a dolgok amiket szeretnék hogy az életembe megvalósuljon ezáltal létrejöjjön az Univerzum szövetében.
6-os, igazad van szerintem.
A kérdező azt írta, hogy még egy fiút is megkapott. Azt nem írta hogy ez mennyire lett komoly kapcsolat, de maradva ennél a párkapcsolati témánál, én teljes bizonyossággal állítom, hogy nincs az a vonzás törvénye, amely úgy alakítaná a sorsomat, hogy én nőket "kapjak meg".
Szerintem már eleve volt köztük valami, gondolom már ismerték egymást, ez az említett fiú meg a kérdező. Meg a nőknek általában sokkal könnyebb megkapniuk valakit, mint fordítva véleményem szerint.
De azért nem zárom ki, hogy létezik ez a vonzás törvénye az élet bármely területén. Én egyébként ezoterikus szemléletű vagyok, csak megpróbálom a helyén kezelni ezt a témát meg más ezoterikus közhelyeket is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!