Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Izraelben látnak Chemtrailt?

Izraelben látnak Chemtrailt?

Figyelt kérdés

Egy kutató (spirituális tanító, közismert egyébként) vetette fel videojában annak bizonyítására, hogy Chemtrailt használnak a kormányok ezt a 'tényt'. Én eddig nem foglalkoztam a chemtraillel, csak hallottam róla. Teljesen más spirituális ébredés témáról volt előadása, csak érintőlegesen mondta ezt és megcsapta a fülemet. Érdekel vajon igaz-e a gondolatmenet?

Azt mondta az egyébként hazai közismert kutató, hogy "az is bizonyítja a chemtrail létezését, hogy Izraelben nem fényképeznek ilyet. Azt mondja, hogy a hatalom, liberális "háttérhatalom" le akarná így rövidíteni a saját kivá*asztott népének életét, ha ilyennek szórnák meg őket?". "Nem. Nincs is Izraelben ilyen. Egyetlen felvétel sincsen az egész neten arról, hogy izraelben chemtrail lenne. Nézzétek meg"

Ugyan csak fél füllel olvasom el a chemtrailes videokat, de onnan sosem láttam ilyen felvételeket. Vajon léteznek ilyen videok izraelből valóak?

máj. 5. 14:04
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:

Ahhoz képest, hogy a hülyék mindenben polulációgyérítést látnak már vagy 20 éve, a népesség egyre csak növekszik.

Ha így haladunk, lassan "felgyérítik" a pupulációt 10 milliárd fölé!

Hát én ezekre egy alma meghámozását sem bíznám...😆😆😆

aug. 27. 15:16
 42/43 Szervizmérnök úr ***** válasza:

"akkor is az emberiséget vették célba, hogy gyéritsék a populációt. Csak nem illik beszélni róla."

Most is arról beszélsz, ki gátol meg? Minden konteós erről beszél, vagy épp a saját "szakterületéről", az aztán van nekik. De neked nem tűnik fel, hogy az emberek józan többsége kineveti ezeket?

A valóság ezzel szemben, hogy én magam ezen oldal Ezotéria szekciójában nagyobb terror alatt vagyok tartva. Néha semmiségek miatt szedegetik ki, kulturált stílusú írásaim.

Bármi eltűnhet itt a semmibe, amit egy ezós magára nézve sértőnek találhat. Amivel az ő érzékeny lelkét megbántottam véletlenül.

Az semmi, nem számít, hogy én a hajam kitépem némelyik agyrém miatt (hajkárosodást szenvedek), engem nem véd meg senki. Ez így nem korrekt.

aug. 27. 18:50
 43/43 anonim ***** válasza:

Persze amikor a repülőgép átlépi az izraeli határt befelé akkor hirtelen eltűnik a kondenzcsík, amikor meg kifelé akkor azonnal megjelenik....

Ha a hülyeség fájna....

okt. 12. 14:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!