Izraelben látnak Chemtrailt?
Egy kutató (spirituális tanító, közismert egyébként) vetette fel videojában annak bizonyítására, hogy Chemtrailt használnak a kormányok ezt a 'tényt'. Én eddig nem foglalkoztam a chemtraillel, csak hallottam róla. Teljesen más spirituális ébredés témáról volt előadása, csak érintőlegesen mondta ezt és megcsapta a fülemet. Érdekel vajon igaz-e a gondolatmenet?
Azt mondta az egyébként hazai közismert kutató, hogy "az is bizonyítja a chemtrail létezését, hogy Izraelben nem fényképeznek ilyet. Azt mondja, hogy a hatalom, liberális "háttérhatalom" le akarná így rövidíteni a saját kivá*asztott népének életét, ha ilyennek szórnák meg őket?". "Nem. Nincs is Izraelben ilyen. Egyetlen felvétel sincsen az egész neten arról, hogy izraelben chemtrail lenne. Nézzétek meg"
Ugyan csak fél füllel olvasom el a chemtrailes videokat, de onnan sosem láttam ilyen felvételeket. Vajon léteznek ilyen videok izraelből valóak?
Nem csak Izraelben nincs, hanem sehol.
Mivel csak egy ostoba konteó.
Milyen kutatónak volt igaza amúgy?
Üdv/MK
(1,3,4,7 meg ez voltam én)
"Azt mondta az egyébként hazai közismert kutató, hogy "az is bizonyítja a chemtrail létezését, hogy Izraelben nem fényképeznek ilyet bla bla..."
Nem mond ilyet komoly kutató.
Hacsak nem közismert hülye.
Az meg nem kutató.
Ördögi kör.
Néhány tonna?
Egyszer valaki kiszámolta, hogy egy 8 órás úton 54ezer tonna cuccot kéne kiengedni, hogy ilyen látványos legyen.
Ésaztúgyhogy?
Néhány tonna cucc talán 15-20 másodpercre lenne elég.
17.
Alias Chuck Norris Villás Ezo Tóni Béla.
Értem én a tréfát, csak nem szeretem az emberi hiszékenység vámszedőit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!