Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Izraelben látnak Chemtrailt?

Izraelben látnak Chemtrailt?

Figyelt kérdés

Egy kutató (spirituális tanító, közismert egyébként) vetette fel videojában annak bizonyítására, hogy Chemtrailt használnak a kormányok ezt a 'tényt'. Én eddig nem foglalkoztam a chemtraillel, csak hallottam róla. Teljesen más spirituális ébredés témáról volt előadása, csak érintőlegesen mondta ezt és megcsapta a fülemet. Érdekel vajon igaz-e a gondolatmenet?

Azt mondta az egyébként hazai közismert kutató, hogy "az is bizonyítja a chemtrail létezését, hogy Izraelben nem fényképeznek ilyet. Azt mondja, hogy a hatalom, liberális "háttérhatalom" le akarná így rövidíteni a saját kivá*asztott népének életét, ha ilyennek szórnák meg őket?". "Nem. Nincs is Izraelben ilyen. Egyetlen felvétel sincsen az egész neten arról, hogy izraelben chemtrail lenne. Nézzétek meg"

Ugyan csak fél füllel olvasom el a chemtrailes videokat, de onnan sosem láttam ilyen felvételeket. Vajon léteznek ilyen videok izraelből valóak?

máj. 5. 14:04
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
29%

Nem csak Izraelben nincs, hanem sehol.

Mivel csak egy ostoba konteó.

Milyen kutatónak volt igaza amúgy?

Üdv/MK

(1,3,4,7 meg ez voltam én)

máj. 5. 19:42
 12/43 Koplárovics Béci ***** válasza:
45%
Tesó, én még sosem láttam kemtrélt Izraelben, ezt megerősíthetem. Igaz, sosem jártam még ott. Meg persze olyan nagy légi forgalom sincs fölötte.
máj. 5. 20:33
 13/43 anonim ***** válasza:
10%
Én is úgy tudom, hogy ott nincsen
máj. 6. 17:26
 14/43 anonim ***** válasza:
31%
Én értem, hogy a szkeptikusok mind hülyék, de azért gondolkozzatok már el azon, hogy tízezer méter magasan kiengednek akárhány tonna mérget, mennyire fel fog hígulni, mire leér. Ki sem mutatható. És célozni sem lehet. Jó egyeztetnek a meteorológusokkal, de akkor sem arra fog terülni a vegyi felhő, amerre szeretnék.
máj. 6. 17:31
 15/43 Szervizmérnök úr ***** válasza:
37%

"Azt mondta az egyébként hazai közismert kutató, hogy "az is bizonyítja a chemtrail létezését, hogy Izraelben nem fényképeznek ilyet bla bla..."

Nem mond ilyet komoly kutató.

Hacsak nem közismert hülye.

Az meg nem kutató.

Ördögi kör.

máj. 6. 18:04
 16/43 anonim ***** válasza:
7%

Néhány tonna?

Egyszer valaki kiszámolta, hogy egy 8 órás úton 54ezer tonna cuccot kéne kiengedni, hogy ilyen látványos legyen.

Ésaztúgyhogy?

Néhány tonna cucc talán 15-20 másodpercre lenne elég.

máj. 6. 19:12
 17/43 anonim ***** válasza:
22%
15# Villás Béla komoly kutató. A világon minden spirituális építményben volt. Minden ősi civilizáció területén megforult. Látott mindent. Beszélt mindenkivel. Ottani sámánokkal, ősi tanokat apáról fiúra vitt ráltosokkal. Te ennek az ezredrészével sem rendelkezel. Tanítványai voltak a mai hazai spirituális élet 98%-a
máj. 7. 13:20
 18/43 anonim ***** válasza:
73%
Kabarétréfának is rossz ez a sok marhaság.
máj. 7. 13:24
 19/43 Szervizmérnök úr ***** válasza:
42%

17.

Alias Chuck Norris Villás Ezo Tóni Béla.

Értem én a tréfát, csak nem szeretem az emberi hiszékenység vámszedőit.

máj. 7. 13:35
 20/43 anonim ***** válasza:
45%
17 Az ilyen villasbelak meg a magadfajtak jaratjak le a spiritualitast, bekepzelt narcisztikus torz egotok felemelesere hasznaljatok, amikre meg agyatlan konteokat is gyartotok...
máj. 7. 13:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!