Izraelben látnak Chemtrailt?
Egy kutató (spirituális tanító, közismert egyébként) vetette fel videojában annak bizonyítására, hogy Chemtrailt használnak a kormányok ezt a 'tényt'. Én eddig nem foglalkoztam a chemtraillel, csak hallottam róla. Teljesen más spirituális ébredés témáról volt előadása, csak érintőlegesen mondta ezt és megcsapta a fülemet. Érdekel vajon igaz-e a gondolatmenet?
Azt mondta az egyébként hazai közismert kutató, hogy "az is bizonyítja a chemtrail létezését, hogy Izraelben nem fényképeznek ilyet. Azt mondja, hogy a hatalom, liberális "háttérhatalom" le akarná így rövidíteni a saját kivá*asztott népének életét, ha ilyennek szórnák meg őket?". "Nem. Nincs is Izraelben ilyen. Egyetlen felvétel sincsen az egész neten arról, hogy izraelben chemtrail lenne. Nézzétek meg"
Ugyan csak fél füllel olvasom el a chemtrailes videokat, de onnan sosem láttam ilyen felvételeket. Vajon léteznek ilyen videok izraelből valóak?
Magyarországon is élnek zsidók, ha ezzel akarnának kinyírni minket, nem lepermeteznék saját magukat is?
A kérdés az, hogy a kosher ételek amit fogyasztanak, itt Magyarországon tenyésztik, termesztik vagy Izraelben.
Ha mondjuk a kosher kaja Izraelből származik, akkor a magyar termőföldeket agyon chemtrailezhetik.
Izraelben nem hiszem, hogy lenne chemtrail.
Csakhogy ennek semmi köze a kondenzcsíkokhoz.
Az idióták teremtenek kapcsolatot a felhőmagvasítás meg a csíkok között.
33.
"Nem tudom a választ"
Már rosszul kezdődik. Az emberek értelmesebb hányada tudja a választ és nekik nem is írtál semmi különös újdonságot.
"Felhővetés, kondenzcsík" egy szó.
Alapvető dolog, ha valaki észt akar osztani, nem nevetteti ki magát egyszerű helyesírási hibákkal, hiszen így hogyan vehetné komolyan bárki, aki látott már könyveket is belülről?
Mellesleg nehéz lenne olyan példát találni, hogy valami már régóta ki lett kiáltva közröhej tárgyának (konteónak) és az ne lenne tényleg konteó (közröhej tárgya).
Ilyen ez is:
Hiába nézegeted az eget, attól még nem leszel okos.
Ha atomokat nézegetsz attól még nem leszel atomfizikus.
A kemtardáltak "legfőbb" érve a "nézz fel az égre".
És?
Mi van ott furcsa?
Látsz egy felhőt ami nem úgy néz ki mint amit babinéni lerajzolt neked az oviban és máris rettegsz?😂😂
Az időjárást meg nem lehet szabályozni.
A legkisebb zivatarban is egy atombomba energiája van.
Ezt nem lehet irányítgatni.
A sok egybitesagyú a felhőmagvasításra mondja rá, hogy az időjárásmódosítás mert annyira egyszerű, hogy azt hiszi az időjárás az csak eső.
Páratartalom, hőmérséklet, légmozgás, légnyomás, ezek mind az időjárás részei és ezeket nem lehet sem megváltoztatni, sem irányítani.
37.
Már akkor voltál kicsit nagyképű, amikor emígy szóltál be: "Könnyítésképpen egy link".
Alapfogalmakkal nem vagy tisztában, például a névtelen / beceneves felületeken, fórumokon tegeződni illik már az internet kezdete óta.
Később lettek csak közösségi oldalak, ahol az ember már nem tegez le akárkit, miután ők azonosított személyek, rokonod, főnököd, miniszterelnököd, akárki.
Ami meg végképp lejáratott, kiüresedett: minden konteós erre hivatkozik, hogy ők "mernek gondolkodni" és hasonló hülyeségek.
Ne vicceljünk, minden értelmes ember gondolkodik, legfeljebb a konteósok hülyeségeket gondolnak ki.
De mivel az ő világukban az tűnik a jó iránynak (hibás processzorral), másokat igyekeznek hülyének nézni.
"Mindenki bolond, csak én vagyok normális", ha ismerős a mondás.
Már a covid idején is őt olvastam illetve hallgattam. Visszafogott és tényszerű amit eddig hallottam tőle. És akár van chemtrail, akár nincs akkor is az emberiséget vették célba, hogy gyéritsék a populációt. Csak nem illik beszélni róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!