Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Izraelben látnak Chemtrailt?

Izraelben látnak Chemtrailt?

Figyelt kérdés

Egy kutató (spirituális tanító, közismert egyébként) vetette fel videojában annak bizonyítására, hogy Chemtrailt használnak a kormányok ezt a 'tényt'. Én eddig nem foglalkoztam a chemtraillel, csak hallottam róla. Teljesen más spirituális ébredés témáról volt előadása, csak érintőlegesen mondta ezt és megcsapta a fülemet. Érdekel vajon igaz-e a gondolatmenet?

Azt mondta az egyébként hazai közismert kutató, hogy "az is bizonyítja a chemtrail létezését, hogy Izraelben nem fényképeznek ilyet. Azt mondja, hogy a hatalom, liberális "háttérhatalom" le akarná így rövidíteni a saját kivá*asztott népének életét, ha ilyennek szórnák meg őket?". "Nem. Nincs is Izraelben ilyen. Egyetlen felvétel sincsen az egész neten arról, hogy izraelben chemtrail lenne. Nézzétek meg"

Ugyan csak fél füllel olvasom el a chemtrailes videokat, de onnan sosem láttam ilyen felvételeket. Vajon léteznek ilyen videok izraelből valóak?

2024. máj. 5. 14:04
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
20%
20 Ez nem konteo. Ellenörzött, megismétlhető laboratóriumi mérésekkel igazolható. Másrészt Villás Béla kisújjában ezerszer több van, mint te benned a szervizessel együtt. Te innen a fotelből okoskodsz. Voltál már valahol? Beszéltél valakivel az ősi helyeken?
2024. máj. 7. 13:47
 22/43 Szervizmérnök úr ***** válasza:
2024. máj. 7. 14:13
 23/43 anonim ***** válasza:
40%

"Beszéltél valakivel az ősi helyeken?"

Hogyne, asztralutazasaimban az atlantisziakkal, feltoltottek az univerzumi kristalyt az agyamba, igy sokkal tobbet tudok nalatok. :)

2024. máj. 7. 14:18
 24/43 anonim ***** válasza:
42%

Mi nem konteó?

A kemtrél?

Vagy villabéci?😂😂

-Villás Béla, ön mindenhez ért?

-Mindenhez IS!

🤣🤣

2024. máj. 7. 15:02
 25/43 Koplárovics Béci ***** válasza:
29%
Béláim az Úrban! Kéremhagyjuk abba a Bélázást, mer' tútójuk, rátójuk!
2024. máj. 7. 18:46
 26/43 anonim ***** válasza:
36%
"Villabéci" 😂😂😂😂 bécimester :)
2024. máj. 7. 19:05
 27/43 anonim ***** válasza:
9%

Nem értem mi ez a sok valóság tagadó.

Sajnos "Chemtrail" vagyis időjárás módósítás volt lesz és van. [link]

2024. máj. 16. 01:31
 28/43 anonim ***** válasza:
81%

Nincs semmilyen kemtrél.

Semmi köze a felhőmagvasításhoz a kondenzcsíkoknak.

2024. máj. 16. 08:37
 29/43 Szervizmérnök úr ***** válasza:
14%

27.

Ha csak ironikus értelemben írtad, akkor is tudnod kellene értelmezni, hogy a "sajnos" szó tragikus felhangú említése itt nem indokolt.

Az ember ilyen jellegű beavatkozása a globális rendszerbe gyakorlatilag semmiség és több a haszna, mint ami kára nincs is.

Sokkal nagyobb bajok vannak, amikkel tényleg kárt okozunk.

2024. máj. 16. 09:16
 30/43 anonim ***** válasza:
88%
化学尾迹阴谋论
2024. máj. 25. 01:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!